Arhiv novic 11.03.2020

Most čez Kamniško Bistrico pri Šumberku bo deležen prenove

Domžalec 11.03.2020
Občina Domžale bo v mesecu marcu pričela z rekonstrukcijo mostu za pešce in kolesarje čez Kamniško Bistrico pri Šumberku, saj je obstoječi most preozek in dotrajan. V času gradnje bo pešcem in kolesarjem omogočen prehod, saj bodo obstoječi… »

Cedevita Olimpija do zaslužene zmage v prazni “komunali”

Domžalec 11.03.2020
Zaradi ukrepov proti širjenju koronavirusa je bil tokratni obračun Helios Sunsov in Cedevite Olimpije odigran pred skorajda povsem praznimi tribunami Športne dvorane Domžale. Svoje standardno mesto je zasedlo le nekaj Ravbarjev, ki so skrbeli, da… »

V Podgorici pri Pečah več gasilskih enot posredovalo na požaru v gozdu

Domžalec 11.03.2020
Danes, nekaj pred 15. uro je v Podgorici pri Pečah, v občini Moravče, prišlo do travniškega požara. Le-ta se pa se je po pobočju razširil v gozd. Na kraju požara, gorelo je na približno hektarju površine, je posredovalo večje število… »

Promocija poklica Policist – Nujno obvestilo

Domžalec 11.03.2020
S Policijske postaje Domžale obveščajo, da je dogodek – Promocija poklica Policist, ki je bil v Centru za mlade Domžale predviden za četrtek, 12. marca 2020, zaradi aktualnega dogajanja odpovedan. Še vedno pa vse, ki vas zanima poklic policista… »

Bodite del nepozabne zgodbe, zato vstopite v Adekvatno stanje

Domžalec 11.03.2020
Konec meseca marca bo luč sveta ugledal prvi album domžalskega raperja El Makedonerja, ki bo nosil naslov Adekvatno stanje. Album bo vseboval 15 pesmi, s katerimi se domžalski raper dotika različnih tem; od ljubezenskih in poučnih, do skrajno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem