Arhiv novic 12.03.2020

Bolivija, dežela ekstremov

Domžalec 12.03.2020
Če v tvojem srcu tli ali gori ogenj po nečem dobrem – pojdi in si drzni! Celotno stvarstvo stoji tebi v prid. Tukaj si z namenom, in ta namen te bo klical vse življenje. Ne boj se in ne zatiraj svojih sanj! Na koncu ti bo žal samo za stvari, ki jih… »

V Loki pri Mengšu in na Viru s spuščanjem gregorčkov pozdravili sonce in pomlad

Domžalec 12.03.2020
Sveti Gregor pozdravlja sonce in pomlad, zato Sveti Gregor pomeni preobrat v življenju kmečkega in delavskega življa, saj pri svojem delu niso potrebovali več svetilke. Z metanjem različnih gorečih predmetov v manjši potok so pozdravili prihod… »

Knjižnica Domžale z vsemi enotami do preklica zaprta!

Domžalec 12.03.2020
Spoštovani bralci! Obveščamo vas, da je Knjižnica Domžale z vsemi enotami od petka, 13. marca 2020, do preklica ZAPRTA! Zamudnina za vaše izposojeno gradivo vam v času zaprtja ne bo tekla. Vabimo vas k uporabi elektronske knjižnice BIBLOS, kjer si… »

V ponedeljek se zapirajo vse šole in vrtci

Domžalec 12.03.2020
Premier Marjan Šarec je danes na Twitterju sporočil, da je ministrstvoma za zdravje in izobraževanje naročil, naj pripravita vse potrebno, da se s ponedeljkom zaprejo vse vzgojno izobraževalne ustanove. “Gre za ukrep, ki prinese za seboj marsikaj… »

V Domžalah voznik avta na prehodu za pešce zbil kolesarja

Domžalec 12.03.2020
Nekaj pred 12. uro je na Ljubljanski cesti v Domžalah voznik z osebnim vozilom na prehodu za pešce zbil kolesarja. Le-ta je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je do prometne nesreče… »

Obvestilo Centra za socialno delo

Domžalec 12.03.2020
Spoštovani uporabniki, glede na pojav koronavirusa v Sloveniji prosimo obiskovalce Centra za socialno delo, da do nadaljnjega, za zaščito vseh uporabnikov vstopajo v prostore centra samo v nujnem primeru. S strokovnimi delavkami in delavci… »

Obnašajte se samozaščitno in ne panično!

Domžalec 12.03.2020
Situacija v zvezi z novim koronavirusom v Sloveniji se ves čas spreminja in temu ustrezni so tudi odzivi pristojnih institucij. V Zdravstvenem domu Domžale, kjer v teh dneh ne poznajo dopusta, delajo pa na vso moč, so v ta namen ustanovili… »

Ukrepi Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik zaradi pojava koronavirusa

Domžalec 12.03.2020
Zaradi preventivnega delovanja glede povečanega epidemiološkega tveganja in nevarnosti širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19) vas obveščamo o ukrepih, ki jih od jutri, petka, 13. 3. 2020 do predvidoma 31. 3. 2020 oziroma do preklica… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem