Arhiv novic 13.03.2020

Koronavirus COVID-19 – Stanje in aktivnosti v občini Domžale – 13. 3. 2020

Domžalec 13.03.2020
Občina Domžale deluje ob razglasitvi epidemije v skladu z operativnimi dokumenti občinskega delnega načrta zaščite in reševanja ob pojavu epidemije oz. pandemije nalezljive bolezni pri ljudeh. Poveljnik CZ Občine Domžale, Marko Žagar je… »

Obvestilo Občine Domžale o odpovedi dogodkov

Domžalec 13.03.2020
Spoštovani občani in občanke! Zaradi preventivnih ukrepov in določil, ki smo jih prejeli s strani ministrstva ob pojavu koronavirusa do preklica odpovedujemo vse dogodke v mesecu marcu in aprilu 2020. Zaprte bodo tudi varstveno izobraževalne in druge… »

Na Domžalcu bomo vsak dan v živo prenašali svete maše iz Homca

Domžalec 13.03.2020
Zaradi zaostrenih razmer in ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa so odpovedane tudi vse svete maše. Na našem portalu bomo od danes dalje vsak dan v živo prenašali svete maše iz cerkve Marijinega rojstva na Homcu, ki bodo… »

Zgodbe iz smodnišnice Mateje Jurkovič

Domžalec 13.03.2020
»Zgodbe iz smodnišnice je podoba smodnišnice, ustvarjena s portreti oseb. Vsak portret je tudi osebna zgodba, ki se zlije z zgodovinskim ozadjem smodnišnice. Rada raziskujem zapuščene kraje in objekte, ker razkrivajo svojo preteklost in obenem… »

Odpovedana akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov

Domžalec 13.03.2020
Uporabnike obveščamo, da je odpovedana spomladanska akcija odvoza kosovnih odpadkov v občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče, ki je bila predvidena v drugi polovici marca in začetku aprila. Prav tako je v celoti odpovedana spomladanska akcija… »

Na štajerski avtocesti s tovornjakom trčil v rob predora, vozilo obstalo navpično

Domžalec 13.03.2020
Nekaj po 10.30 uri je na štajerski avtocesti pred predorom Ločica prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik tovornega vozila. Po prvih podatkih naj bi tovornjak trčil v rob predora, vozilo pa je ob predoru obstalo postavljeno… »

Prometni nesreči v Mengšu: Na Jarški cesti trčili vozili, v rondoju voznik trčil v drog javne razsvetljave

Domžalec 13.03.2020
Včeraj zvečer sta se v Mengšu v dobrih dveh urah pripetili dve prometni nesreči, v katerih je nastala večja materialna škoda, tri osebe pa so utrpele lažje poškodbe. Nekaj po 18. uri je do prometne nesreče prišlo na Jarški cesti, kjer je voznik… »

Šumberk se je odel v pisano preprogo

Domžalec 13.03.2020
Zima se je to leto verjetno izgubila, zato pa je pomlad že pokukala v naše kraje, saj nas s svojimi toplimi žarki vabi ven v naravo. Na travnate poljane bo narava čez kakšna dva tedna narisala cvetlice, iz toplih krajev pa se počasi že vračajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem