Arhiv novic 14.03.2020

VIDEO: Dimniški požar na Homcu

Domžalec 14.03.2020
Danes malo po 18. uri se je na Homcu zgodil dimniški požar. Na kraj požara so odhiteli poklicni gasilci CZR Domžale in PGD Homec. Danes okoli 18.ure se je na VII. ulici na Homcu zgodil dimniški požar. Na kraj so prispeli poklicni gasilci CZR… »

Koronavirus: Stanje in aktivnosti v občini Domžale – 14. 3. 2020

Domžalec 14.03.2020
V občini Domžale nadaljujejo z vsemi potrebnimi aktivnostmi glede koronavirusa, ki sledijo ukrepom in navodilom pristojnih ministrstev ter Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije. Civilna zaščita občine Domžale ima v skladu z načrtom… »

Koronavirus: Potrjena okužba pri dijaku SŠ Domžale

Domžalec 14.03.2020
Poveljnik CZ Občine Domžale, Marko Žagar je v večernih urah prejel obvestilo ravnatelja Srednje šole Domžale, mag. Primoža Škofica glede potrjene okužbe s koronavirusom pri dijaku Srednje šole Domžale. Dijak ni občan Občine Domžale, zdravi… »

OŠ Venclja Perka najboljša med mlajšimi učenci

Domžalec 14.03.2020
Na zaključnem turnirju občinskega košarkarskega prvenstva za mlajše učence (7. razred in mlajši), ki je potekal v dvorani OŠ Venclja Perka, so se naslova občinskih prvakov veselili domači košarkarji “Venclove”, ki so v finalu ugnali… »

Zgodbe s Kolodvorske ceste

Domžalec 14.03.2020
Zaradi situacije v državi je v izogib širjenju virusa svoja vrata zaprla tudi Knjižnica Domžale. V času zaprtosti pa vas vabimo k ogledu drugih naših vsebin, ki vas bodo prav gotovo zanimale, hkrati pa skrbi vsaj za trenutek preusmerile k prijetnim… »

Na 48-urnem dobrodelnem pohodu na Sv. Primoža v Študentskem klubu Kamnik zbrali rekordni znesek

Domžalec 14.03.2020
V Študentskem klubu Kamnik so zaradi trenutnega dogajanja z novim koronavirusom odpovedali vse dogodke Dobrodelnega marca. Izveden je bil le 48 urni dobrodelni pohod na Sv. Primoža, ki je potekal prejšnji vikend, na njem pa jim je uspelo zbrati… »

Obvestilo o novem načinu dela v Zdravstvenem domu Domžale

Domžalec 14.03.2020
Obveščamo vas, da smo v Zdravstvenem domu Domžale iz previdnosti do širjenja okužbe z novim koronavirusom, spremenili način dela, sicer: S ponedeljkom 16.03.2020 zapiramo vse dislocirane enote Zdravstvenega doma Domžale, tako ambulante družinske… »

Statistični pregled koronavirusa v Sloveniji

RTV Slovenija 14.03.2020
Prvi primer okužbe z novim koronavirusom se je v Sloveniji pojavil 4. marca 2020. Od takrat v tej novici dnevno spremljamo dinamiko najpomembnejših podatkov. Ključne številke na sredo, 9. avgusta. Zadnji podatki za različne statistike so podani ob… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem