Arhiv novic 15.03.2020

Katero krtačo izbrati za vašega psa?

Domžalec 15.03.2020
Tukaj je pomlad in z njo prihaja menjava dlake pri psih in mačkah. Pa veste katero krtačo izbrati glede na tip dlake vašega psa? Različne vrste dlake zahtevajo različno vrsto nege. Na primer, za pasmo pudel in pasmo nemški ovčar ne boste… »

Na voljo telefonski pogovor, svetovanje, nasvet

Domžalec 15.03.2020
Lidija Bašič Jančar, vodja enote Študijsko-raziskovalnega centra za družino v Domžalah obvešča, da so na voljo za vse občane, ki bi potrebovali konkreten pogovor, svetovanje, nasvet, ki bi ga lahko opravili preko telefona. V času stisk in kriz… »

Center za ravnanje z odpadki Dob do nadaljnjega zaprt

Domžalec 15.03.2020
Uporabnike obveščamo, da bo zaradi trenutne situacije v zvezi s koronavirusom Center za ravnanje z odpadki od ponedeljka, 16. 3. 2020, do preklica zaprt za uporabnike komunalnih storitev. Center bo zaprt z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa… »

Prosimo vas, pazite na nas

Domžalec 15.03.2020
Smo v jeseni življenja. Doživeli in preživeli smo marsikaj. Tako tiste lepe, kakor tudi manj prijetne trenutke. Se borili, garali in prebrodili marsikatero stisko, ter na pogoriščih vojnih razdejanj, s skupnimi močmi, na novo zgradili domove. Nismo… »

Ukrepi: Zaprtje tržnice, otroških igrišč in javnih sanitarij v občini Domžale

Domžalec 15.03.2020
Na današnjem sestanku koordinacijske skupine Občinskega štaba CZ Občine Domžale, na katerem je bil prisoten tudi župan, Toni Dragar so pregledali vse nadaljnje aktivnosti Občine Domžale v zvezi z epidemijo COVID-19. Vse dejavnosti so usklajene z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem