Arhiv novic 16.03.2020

Kronika Policijske postaje Domžale: Prehiter in pod vplivom drog trčil v drog javne razsvetljave

Domžalec 16.03.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov, prometnih nesreč in pa tudi nasilje v družini. Pri slednjem so policisti ugotovili, da je partner nad svojo partnerko že dlje časa izvajal psihično nasilje, s tem da je z njo… »

Koronavirus: Izjava župana o trenutnih razmerah – 16. 3. 2020

Domžalec 16.03.2020
Na občini Domžale s koordinacijsko skupino Občinskega štaba Civilne zaščite nadaljujejo z vsemi aktivnostmi glede koronavirusa. Danes pa je za občane dal izjavo tudi župan Toni Dragar. V nadaljevanju si poglejmo kaj nam sporoča: Spoštovane… »

Osem stvari, ki jih lahko Domžalčani počnemo v času #ostanidoma

Domžalec 16.03.2020
Starogrški filozof Heraklit je dejal: »Edina stalnica v življenju so spremembe«. Danes, ko ostajamo doma, te spremembe močno čutimo in zato je prav, da poiščemo načine, kako preživljati čas drugače kot smo ga vajeni. Za vas smo pripravili… »

Obrtna zbornica Domžale dosegljiva neprekinjeno 24 ur na dan

Domžalec 16.03.2020
Spoštovani in dragi člani, v želji, da bi vam v teh težkih časih čim bolj olajšali poslovanje in preživetje vaših dejavnosti, vam sporočamo, da je Obrtna zbornica Domžale za vas dosegljiva neprekinjeno 24 ur na dan na naslednje načine: preko… »

Priporočilo gasilcev: Ne sežigajte drevesnih ostankov in trave

Domžalec 16.03.2020
Zaradi trenutnega dogajanja v zvezi z epidemijo, gasilci naprošajo vse občanke in občane, da pri kmetijskih opravilih na njivah, gozdovih, vrtovih in v okolici hiš ne sežigajo drevesnih ostankov in trave, ampak naj to opravijo takrat, ko bo trava… »

Pozitivno v negativnem

Domžalec 16.03.2020
Da ne bo pomote, moram že takoj na začetku povedati, da mi ob vsem dogajanju zadnje čase, nikakor ni prijetno, daleč od tega. Zelo, zelo se trudim, da ob vseh groznih novicah in napovedih ostajam pozitivna. Že tako se vsak dan zahvalim, da so vsi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem