Arhiv novic 17.03.2020

#ostanem doma – Dostava hrane v Domžalah in okolici

Domžalec 17.03.2020
Trenutna situacija od nas zahteva, da spremenimo svoj življenjski stil. Eden izmed ukrepov, s katerim se trudimo zajeziti epidemijo, je tudi zaprtje gostinskih objektov. Prav tako ni dovoljen osebni prevzem, “take away” ali pa “drive in”, vendar… »

Začela so se dela na mostu čez Kamniško Bistrico pri Šumberku

Domžalec 17.03.2020
V ponedeljek, 16. marca 2020, se je pričela rekonstrukcija mostu za pešce in kolesarje čez Kamniško Bistrico pri Šumberku, saj je obstoječi most preozek in dotrajan. V času gradnje bo pešcem in kolesarjem omogočen prehod, saj bodo obstoječi most… »

Tržni prostor v Domžalah zaprl svoja vrata

Domžalec 17.03.2020
Iz Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da je s ponedeljkom, 16. marca 2020, do nadaljnjega tudi Tržni prostor v središču Domžal prenehal z obratovanjem. “Da bi zagotovili vašo varnost, smo izvedli dezinfekcijo celotnega prostora in… »

Spremenjen način dela Policijske postaje Domžale

Domžalec 17.03.2020
Za zagotovitev varnosti zaposlenih pred okužbo z virusom COVID-19 na Policijski postaji Domžale naprošajo vse občane, da prijave ne podajajo osebno na policijsko postajo, če to res ni nujno, ter za podajo prijave raje uporabijo telefon (01/724-65-80)… »

Nujno obvestilo: V Domžalah vzpostavili telefonsko številko za pomoč starejšim občanom

Domžalec 17.03.2020
Štab Civilne zaščite Občine Domžale je z današnjim dnem preko Območne enote Rdečega križa Domžale vzpostavil telefonsko številko za starejše občane, ki živijo sami in potrebujejo dostavo nujnih življenjskih potrebščin. Na telefonsko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem