Arhiv novic 18.03.2020

Na domžalski obrtni zbornici dosegljivi 24/7 za pomoč podjetnikom in obrtnikom

Domžalec 18.03.2020
Trenutna situacija v državi nima vpliva le na naše zdravje in družabno vprašanje, temveč že ima vpliv na gospodarstvo in bo v prihodnosti imela velik še večjega. Zato smo se obrnili na direktorico Območne obrtne zbornice Domžale, gospo Karolino… »

Kako ostati doma in brati

Domžalec 18.03.2020
»Napoči novo jutro. Vedno napoči. Čas vedno teče enakomerno, le občutimo ga vsakokrat drugače. Dan se lahko vleče kot celo življenje ali mine v enem samem utripu srca, odvisno od tega, s kom ga preživiš.« Fredrik Backman v romanu Mi smo… »

Zaprtje in prepoved uporabe vseh javnih športnih in otroških igrišč

Domžalec 18.03.2020
Iz Občine Domžale so nam sporočili, da je župan Toni Dragar sprejel Odredbo o začasnem zaprtju in prepovedi uporabe vseh javnih otroških in športnih igrišč na območju občine Domžale. S tem navodilom so na Občini Domžale, ki je lastnik… »

No povej, kdo si?

Domžalec 18.03.2020
Povej, kaj so tvoje vrednote, prioritete, želje, cilji, o čem razmišljaš pred spanjem in zjutraj, ko odpreš oči, ob katerih stvareh se ti prebudi nasmeh na obrazu? Smo skupek vseh odločitev, ki jih skozi svoje življenje sprejemamo. Smo vsa… »

Policisti v skrbi za ljudi tudi v teh dneh aktivno opravljajo naloge na terenu

Domžalec 18.03.2020
Različne policijske enote so od prve potrjene okužbe s koronavirusom v Sloveniji prejele izjemno veliko klicev državljanov, telefoni praktično vseskozi zvonijo. Na Policijski upravi Ljubljana so samo na številki 113 od 10. marca prevzeli 3855 klicev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem