Arhiv novic 19.03.2020

EVREKA II – nove aktivnosti in novi dogodki v 2020 in 2021

Domžalec 19.03.2020
Zelo uspešni projekt EVREKA I v preteklem letu nam je dal nov zagon. Potekal je v odličnem vremenu, prijetnem raziskovalnem duhu ter z odličnimi izkušnjami in tako rodil projekt EVREKA II. Projekt Ekološko izobražeVanje na poREčju Kamniške… »

Razširili Litijsko cesto na Viru

Domžalec 19.03.2020
So pobral s ceste delovne ovire, postavljajo ob straneh še stebričke bele, da se ve, da se po asfaltu pele. Le policaji se morajo kdaj tu peljat, da se ne bo divjalo kot na avostrad. (Anton Dimc) Zaradi preozkega vozišča je pred časom Občina… »

Pošta Domžale ponovno odpira svoja vrata

Domžalec 19.03.2020
Včeraj smo na našem portalu poročali, da so domžalsko pošto zaradi suma okužbe z novim koronavirusom pri osebi, ki je zaposlena na pošti, preventivno zaprli. Pošta Slovenija je ob tem ravnala v skladu s protokoli, zaposlena je v samoizolaciji… »

Domače s kmetije – Seznam ponudnikov lokalno pridelane hrane

Domžalec 19.03.2020
Na Občini Domžale so se s 16. marcem 2020, odločili, da zaradi varnosti kupcev in tudi prodajalcev, zaradi preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom, tržni prostor v Domžalah do nadaljnjega zaprejo. Tokrat pa vam sporočajo, da so sestavili… »

Pregled ukrepov in aktivnosti v občini Domžale v zvezi z novim koronavirusom

Domžalec 19.03.2020
Ob razglasitvi epidemije je bila za območje občine Domžale ustanovljena koordinacijska skupina Občinskega štaba CZ Občine Domžale, ki organizirala vse aktivnosti in delovanje sistema ZiR Občine Domžale ob epidemiji. Koordinacijska skupina svojem… »

Prestavili stari most čez Kamniško Bistrico pri Šumberku

Domžalec 19.03.2020
Zadnja dva dni so delavci RGP d.o.o. pripravili vse potrebno za premik mostu dolvodno ob Kamniški Bistrici pri Šumberku. Zabetonirali so tudi temelje ter nasuli gramoz za dostop do mostu. Danes pa so že z dvema avtodvigaloma dvignili most ter ga… »

Koronavirus: Dodatne aktivnosti Občine Domžale

Domžalec 19.03.2020
Na Občini Domžale s koordinacijsko skupino Občinskega štaba Civilne zaščite nadaljujejo z vsemi aktivnostmi glede koronavirusa. Pregled dosedanjih ukrepov in aktivnosti v zvezi z novim koranovirusom COVID-19, smo na našem portalu objavili danes… »

VIDEO: Nagovor predsednika vlade Janeza Janše ob epidemiji koronavirusa

Primorska24 19.03.2020
LJUBLJANA – Današnji nagovor predsednika vlade Janeza Janše, v katerem je državljankam in državljanom med drugim sporočil, “da če bomo res vsi storili vse, kar je potrebno, potem bomo to nevarnost v vsakem primeru uspešno premagali in nekoč… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem