Arhiv novic 20.03.2020

“Greva na pijačo?” #ostanidoma

Domžalec 20.03.2020
Poznate tisto frazo – “sem upokojenec, nimam časa.” Če niste upokojenec, vam je bilo verjetno tako kot meni kristalno nejasno, kako upokojenec nima časa. V tem tednu sem hitro spoznala, kako res je to. Imela sem ogromno načrtov, kaj vse bom… »

Nanine karikature: Raquel Welch

Domžalec 20.03.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenskega režiserja, producenta, igralca in politika Francija… »

Taxi Kamnik: “Gremo po nakupih namesto vas”

Domžalec 20.03.2020
Pripravite nakupovalni listek, nas pokličite na telefonsko številko 031-713-421, listek v vrečki obesite na kljuko, ga prevzamemo, nabavimo in dostavimo. Tako se še najmanj izpostavljate možnim okužbam. Taxi Kamnik skrbi za zdravje svojih… »

V zaprtem gostinskem lokalu na Breznikovi ulici v Domžalah zagorele smeti

Domžalec 20.03.2020
Nekaj pred 7.30 uro so gasilci prejeli obvestilo, da so v gostinskem lokalu Cuba Libre na Breznikovi ulici v Domžalah, ki zaradi ukrepov ne obratuje, zagorele smeti, prostore lokala pa je napolnil dim. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR… »

Do preklica prepovedano gibanje in zbiranje na javnih površinah

Domžalec 20.03.2020
Od 00.00 ure dalje zaradi epidemije bolezni COVID-19 velja začasna prepoved javnega zbiranja. Z odlokom je vlada za zajezitev epidemije koronavirusa do nadaljnjega prepovedala gibanje in zbiranje ljudi na javnih krajih in površinah ter prepovedala… »

Z babico poklepetajmo raje preko interneta

Spodnje Podravje 20.03.2020
V Domu upokojencev Ptuj so se v teh dneh, ko so poostreni ukrepi zaradi koronavirusa in obiski svojcev niso mogoči, domislili inovativnih aktivnosti, ki popestrijo čas njihovim varovancem. Ena izmed teh je, da so varovancem omogočili video pogovor s… »

Dodatno nagrajevanje za tiste, ki so v tej krizi v prvih bojnih vrstah

Spodnje Podravje 20.03.2020
Vlada je že v sredo pričela pripravljati Korona zakonski paket, s katerim bodo ustvarili finančno blazino za državljane in gospodarstvo v okvirni višini 3 milijarde EUR, ter uzakonili dodatno nagrajevanje za tiste, ki so v tej krizi v prvih bojnih… »

Objavljamo seznam lokalnih ponudnikov hrane

Spodnje Podravje 20.03.2020
ZRS Bistra Ptuj, Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede, RIC Slovenska Bistrica in druge organizacije so zbrale aktualno ponudbo hrane lokalnih ponudnikov v Podravju. Seznam pobudnikov vam pripenjamo na naslednji povezavi. Kupcem priporočajo, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem