Arhiv novic 22.03.2020

Na balkonu stolpnice v Domžalah izbruhnil požar, stanovalka utrpela poškodbe

Domžalec 22.03.2020
Nekaj po šestnajsti uri popoldan je prišlo do požara na balkonu stanovanja v tretjem nadstropju stolpnice na Ulici Matije Tomca 2 v Domžalah. Požar, ki je izbruhnil na opekaču ter se nato razširil po balkonu, je že pred prihodom gasilcev pričela… »

V Češnjicah pri Moravčah v ognju gospodarsko poslopje

Domžalec 22.03.2020
Nekaj pred 19. uro je v Češnjicah pri Moravčah je prišlo do požara na gospodarskem poslopju, naslonjenem na stanovanjsko hišo. Na kraju požara so posredovali gasilci PGD Moravče, ki so takoj po prihodu pričeli z gašenjem gorečega objekta ter z… »

Kako zaposliti psa?

Domžalec 22.03.2020
Vse skupaj nas je tale koronavirus dodobra presenetil. Nekateri ste lahko zdaj več doma in s svojimi štirinožnimi prijatelji, nekateri manj ali enako kot prej. Pa veste na kakšen način bi še lahko popestrili njihove dneve in jih še mentalno… »

Zahvala zdravstvenim delavkam in delavcem, vseh profilov

Domžalec 22.03.2020
Spoštovani zdravstvene delavke in delavci, vseh profilov. Kako naj se vam zahvalimo za požrtvovalno, humano delo, ki ga opravljate v tem času negotovosti, ko se ne upamo ponuditi sočloveku roke, kaj šele prve pomoči? Obsedeni s številnimi… »

Zgodovina na dlani: stare razglednice naše okolice

Domžalec 22.03.2020
“Človek je bitje, ki ustvarja zgodovino in svoje preteklosti ne more ponoviti, niti je ne more pozabiti.” Wystan Hugh Auden V času, ko se soočamo z novo preizkušnjo, je primeren način za sprostitev in umiritev branje. Za vas smo pripravili nove… »

POTRES: Tresla so se tla po celotni Sloveniji, epicenter blizu Zagreba

Domžalec 22.03.2020
Danes ob 06:24 zjutraj so se zatresla tla. Potres magnitude 5,1 naj bi imel epicenter 7 km severovzhodno od Zagreba (VIR: ARSO) čutili pa naj bi ga prebivalci Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Madžarske, Slovenije in Avstrije. Jutranji potres smo čutili… »

Prenehajmo z metanjem peska v oči in ukrepajmo!

Domžalec 22.03.2020
Rast prebivalstva in predelava hrane povečujeta tudi porabo vode. Projekcije kažejo, da se bodo pritiski še intenzivirali, to bo povzročilo dodatno porabo vode. Da bomo tudi v praksi izpolnjevali resolucijo GS ZN o človekovi pravici do vode in… »

Po epidemiji še potres!

Spodnje Podravje 22.03.2020
Danes ob 6.24 nas je ob nekaj snežinkah zbudil potres. Epicenter potresa je bil Zagreb, čutili smo ga tudi praktično v vseh delih Slovenije. Potres je bil po prvih podatkih magnitude 5,3, s centrom v globini 10 km. Ob 7.01 je sledil popotresni sunek z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem