Arhiv novic 24.03.2020

V občini Lukovica minulo noč gasilci posredovali na dveh požarih

Domžalec 24.03.2020
V občini Lukovica je minulo noč prišlo do dveh požarov. Nekaj pred 20.30 uro je prišlo do požara na cesti med Vrbo in Imovico, kjer je gorela travnata površina, nekaj po 5. uri zjutraj pa je na podstrešju stanovanjske hiše v naselju Spodnje… »

Vladni gospodarski ukrepi: Smo na vesoljski ladji na dolgem potovanju

Domžalec 24.03.2020
Danes ob 11. uri je potekala novinarska konferenca slovenske vlade, na kateri so predsednik vlade Janez Janša, koordinator strokovne posvetovalne skupine Matej Lahovnik, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, ministrica za… »

Se štorklja Bela vrača v Slovenijo?

Domžalec 24.03.2020
V času, ko vsi bolj ali manj razmišljamo o epidemiji, je vsaka spodbudna novica toliko bolj pomembna. Te dni nas je razveselilo dejstvo, da v naravi nekatere stvari še vedno potekajo, kot bi morale. Ptice so začele svoje selitve. Na interaktivnem… »

Koronavirus – novosti (24.3.2020): Delovanje sistema zaščite in reševanja Občine Domžale

Domžalec 24.03.2020
Na Občini Domžale s koordinacijsko skupino Občinskega štaba Civilne zaščite nadaljujejo z vsemi aktivnostmi glede koronavirusa. V občini Domžale so do sedaj v aktivnosti za zaustavitev epidemije COVOD-19 vključili več kot 110 pripadnikov enot in… »

Na Viru na dveh lokacijah izbruhnil travniški požar

Domžalec 24.03.2020
Nekaj pred 12.30 uro je ob Robovi ulici na Viru prišlo do požara v naravi na dveh lokacijah. Požara, ki sta skupno raztezala na okrog 300 kvadratnih metrih, so pogasili gasilci CZR Domžale in PGD Vir. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem