Arhiv novic 26.03.2020

Lahko branje

Domžalec 26.03.2020
Informiranje in sporazumevanje z ljudmi, ki potrebujejo prilagojene oblike komuniciranja ter ustrezna orodja, je v Sloveniji še slabo razvito, je pa nujno, če želimo prebivalcem zagotoviti pravico do pismenosti in pravico do informacij v ustrezni… »

Danes ni sreda, je četrtek – #ostanemdoma, drugi teden

Domžalec 26.03.2020
Prejšnji teden sem pisala o tem, kaj sem spoznala v prvem tednu #ostanem doma, sedaj pa smo doma že skoraj dva tedna in dodala sem nekatera nova spoznanja. Razmišljam tudi, ali se bodo te spremenjen navade obdržale ali jih bomo hitro pozabili… »

Kje imaš svoj ključ?

Domžalec 26.03.2020
Ali si ok? Vprašanje, ki nikoli ne zastara. Odzvanja nekje v ozadju in nam ne pusti miru. Le zakaj bi, če je pa tako pomembno. Pozabljamo nase … kako se v resnici počutiš ta trenutek, dobro ali slabo? Pritisni na gumb za pavzo in bodi popolnoma… »

Dejan Jakara, trener Helios Sunsev: “Dosegli cilje, hvala vsem, ostanite zdravi!”

Domžalec 26.03.2020
Po koncu košarkarske sezone, ki je letos močno skrajšana oz. kar uradno nedokončana zaradi epidemije koronavirusa, imamo priložnost za prve ocene, poglede, mnenja o opravljenem delu v preteklih osmih mesecih. In prvemu smo besedo ponudili trenerju… »

Naročite svoj žakelj dobrih živil, ki vam ga dostavijo na dom

Domžalec 26.03.2020
Zaradi trenutne situacije, smo bolj ali manj vezani na svoj dom. Marsikdo v teh dneh pogreša živila lokalnih ponudnikov, saj so tržnice zaradi ukrepov zaprle svoja vrata. Da ne boste ostali brez živil domače pridelave in predelave, so v spletni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem