Arhiv novic 27.03.2020

Radomeljski nogometaši zdravstvenemu osebju v ZD Domžale polepšali dan

Domžalec 27.03.2020
Danes so člani Nogometnega kluba Radomlje v imenu celotnega kluba zdravstvenemu osebju v Zdravstvenem domu Domžale polepšali dan. Na svoji facebook strani so zapisali, da v teh izjemno težkih časih, ki jih preživljamo vsi skupaj, so z gesto dali… »

Izjava župana Tonija Dragarja: “Ostanimo doma in ostanimo zdravi”

Domžalec 27.03.2020
Spoštovane občanke in občani, Javno življenje se je v naši občini v nekem trenutku popolnoma ustavilo. Začelo se je z zaprtjem javnih ustanov, odpovedjo občinskih in vseh drugih dogodkov, nadaljevalo z omejevanjem gibanja na javnih površinah in… »

Nanine karikature: Matej Tonin

Domžalec 27.03.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo ameriške igralke in pevke Raquel Welch, danes pa je na vrsti… »

Koronavirus: Aktualne informacije v občini Domžale (27.3.2020)

Domžalec 27.03.2020
Danes se je župan, Toni Dragar sestal s predstavniki ZD Domžale in člani Štaba Civilne zaščite Občine Domžale. Pregledali so aktivnosti, ki potekajo v naši občini za zaustavitev epidemije COVID-19. Štab civilne zaščite Občine Domžale… »

Letošnjo veliko noč bomo praznovali doma. Spremljajte obrede in maše ob veliki noči na našem portalu!

Domžalec 27.03.2020
Slovenski škofje so objavili navodila za obhajanje letošnjih velikonočnih praznikov. Zaradi epidemije koronavirusa bodo vsi obredi potekali brez navzočnosti ljudstva. Na cvetno nedeljo lahko sami blagoslovimo zelenje, na veliko soboto bo veljaven… »

Aktivnosti Centra za mlade Domžale na voljo preko spleta

Domžalec 27.03.2020
Ker nam trenutna situacija ne dopušča, da bi se srečali v živo, vam bo ekipa Centra za mlade Domžale svoje aktivnosti približala kar preko spleta. Naši izvajalci delavnic in tečajev bodo z vami delili nasvete za učenje jezikov, ideje za… »

V občini Mengeš bo vsako gospodinjstvo prejelo dve zaščitni maski in navodila za uporabo

Domžalec 27.03.2020
V občini Mengeš so v četrtek, 26. marca 2020, prejeli donacijo v obliki materiala za izdelavo zaščitnih mask. S pomočjo prostovoljcev različnih društev v Občini Mengeš so pripravili 6.600 mask in jih skupaj z navodili o uporabi pripravili za… »

Izšla je nova številka Slamnika – marec 2020

Domžalec 27.03.2020
Izšel je marčni Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na… »

V Veržeju, občini z dobrimi tisoči prebivalci imajo 5 okuženih. V Horjuli, s 2.950 prebivalci, poskočilo iz 6 na 10 oseb s…

Spodnje Podravje 27.03.2020
Največji porast novih okužb je v Šmarju pri Jelšah in Metliki. V obeh primerih gre za dom upokojencev. V Šmarju je 7 na novo okuženih, v Metliki pa kar 18. V Šmarju imajo sedaj 69 okuženih, v Metliki pa 45. Največ okuženih glede na število… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem