Arhiv novic 28.03.2020

Kuža Pazi vabi na domači knjižni izziv

Domžalec 28.03.2020
V trenutnih okoliščinah, ko obiski otroških igrišč in druženja izven doma niso mogoča, se je tudi našim otrokom življenje močno spremenilo. Ker z otroki v teh časih ne morete niti do knjižnic, zaloge domačih knjig pa so v tem času morda že… »

Iz arhiva: Podobe v testu Pavle Cotman

Domžalec 28.03.2020
Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19, je do preklica omejeno gibanje, odpovedane pa so tudi vse prireditve in dogodki. Glede na situacijo v kateri smo se znašli in glede na napovedi, da bo tako še nekaj časa, se je naš sodelavec Miro Pivar… »

V času epidemije posebno pozornost namenimo otrokom

Domžalec 28.03.2020
Velik izziv v dani situaciji je sprejemanje le te na čim bolj miren in strpen način. Slovenci smo znani po svoji solidarnosti in sočutnosti, kar je ključnega pomena v razmerah, ki vladajo. Pomembno je, da je naše ravnanje odgovorno, da upoštevamo… »

Angeli odprli vrata v Adekvatno stanje

Domžalec 28.03.2020
Danes je izšel težko pričakovani album domžalskega glasbenika El Makedonerja, ki nosi naslov “Adekvatno stanje”. Na albumu se nahaja petnajst skladb, s katerimi se domžalski umetnik dotika različnih tem; od ljubezenskih in poučnih, do skrajno… »

Še en razlog zakaj ostati doma – velika onesnaženost zraka

Spodnje Podravje 28.03.2020
V kolikor vam grožnja koronavirusa ne zadošča in kljub temu razmišljate, da bi sončen vikend preživeli zunaj – NIKAR. Agencija Republike Slovenije za okolje namreč opozarja, da je danes v zraku visoka koncentracija saharskega prahu. Slednje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem