Arhiv novic 01.04.2020

Kako ostati doma in brati časopis

Domžalec 01.04.2020
»Počasi spoznaš drobno razliko med držanjem roke in vklenitvijo duše v verigo. In spoznaš, da ljubezen ne pomeni naslanjanje in da druženje še ni varnost. Začneš spoznavati, da poljubi niso pogodbe in darila niso obljube. Začneš sprejemati… »

Nove informacije glede aktivnosti za zaustavitev epidemije COVID-19 v občini Domžale

Domžalec 01.04.2020
V Sloveniji smo soočeni s pomanjkanjem zaščitne opreme. Civilna zaščita Občine Domžale poskuša s samooskrbo zagotavljati zadostno zaščitno opremo za nemoteno delovanje nujnih in izpostavljenih služb in ekip, ki pomagajo ogroženim občanom in… »

Zabavne prigode hišnih ljubljenčkov

Domžalec 01.04.2020
Hišni ljubljenčki so prikupni, iznajdljivi, igrivi in včasih naredijo tudi kakšno neumnost. Tisti, ki jih imate doma veste o čem govorimo. Danes smo za vas poiskali videoposnetek, ki vas bo zagotovo nasmejal. V današnjih dneh paše tudi malo… »

V Domžalah voznik z osebnim vozilom zbil poštarja na motorju

Domžalec 01.04.2020
Poklicni gasilci CZR Domžale so danes zjutraj posredovali na dveh intervencijah. Nekaj pred 8. uro so bili obveščeni, da je prišlo do onesnaženja v potoku Pšata v Zgornjih Jaršah pri Domžalah, ob 8.10 uri pa so bili obveščeni, da je na… »

Pomagajo tudi drugače – poklicni gasilci CZR Domžale darovali kri

Domžalec 01.04.2020
Darovanje krvi je gotovo ena najplemenitejših oblik pomoči sočloveku. Tudi v tem času, ko se soočamo z epidemijo koronavirusa so za zdravstveni sistem izredno pomembni tudi krvodajalci. Tega se dobro zavedajo tudi poklicni gasilci Centra za zaščito… »

Iz arhiva: Poezije literarnega krožka Društva Lipa Domžale

Domžalec 01.04.2020
Skupaj z našim sodelavcem Mirotom Pivarjem smo se odločili, da pregledamo njegov video arhiv in objavimo zgodbe, ki so nastale še pred našim informativnim spletnim portalom. V prejšnjih dneh smo vas razveselili že z dvema arhivskima prispevkoma… »

Med delom na strehi omahnil v globino in se huje poškodoval

Domžalec 01.04.2020
Včeraj, okoli 11.30 ure je v okolici Kamnika prišlo do delovne nesreče, kjer je 55-letni delavec pri delu na strehi padel v globino (okoli 3 metre) in se pri tem huje poškodoval. Poškodovani delavec je bil z reševalnim vozilom prepeljan v UKC… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem