Arhiv novic 02.04.2020

Kaj imata skupnega kurje jajce in sončni mrk? Oba najdete v CZM-jevem foto izzivu!

Domžalec 02.04.2020
Klemen, mentor fotografskih delavnic, je za vas pripravil nov izziv in za najboljšega fotografa ali fotografinjo izboril tudi nagrado. Ste za, da naredite fotografijo Kurjega … ups … Sončevega mrka kar zdaj in kar od doma? Oglejte si video na naši… »

Kocka igralnica Zavoda 1-2-3 – Barvna zabava

Domžalec 02.04.2020
S kockami se lahko igramo in učimo, kar doma. Kako neverjetno je, ko opazuješ otroke v odraščanju, idejah, zabavi in tudi nekoliko brez skrbi. Odrasli smo spoznali, da razmišljajo nekoliko izven okvirjev, njihov um je še bolj kot ne na paši in v… »

Naročite svoj žakelj dobre hrane na dom!

Domžalec 02.04.2020
Ker sedaj doma skrbite za svoje zdravje in svojih bližnjih, so za vas v spletni prodajalni Zadruge Jarina na območju Domžal, Trzina, Kamnika, Dola pri Ljubljani, Ljubljane in Medvod zagotovili dostavo v Sloveniji pridelanih živil na vaš dom. V… »

Nova tehnična rešitev za zagotovitev varnejšega prečkanja železniškega prehoda na Rodici

Domžalec 02.04.2020
Občina Domžale je v začetku aprila pričela z dodatnim zavarovanjem železniškega prehoda Jarše – Rodica. Slovenske železnice Infrastruktura d.o.o. in Direkcija za infrastrukturo, sektor za železnice sta k projektu podala vsa potrebna soglasja… »

2. april: mednarodni dan knjig za otroke

Domžalec 02.04.2020
Mednarodna zveza za mladinsko književnost IBBY je razglasila 2. april za mednarodni dan knjig za otroke. Obeležujemo ga od 2. aprila 1967. Poznamo pa ga tudi kot svetovni dan pravljic, saj se je na ta dan daljnega leta 1805 rodil danski pravljičar Hans… »

Praktični nasveti: Kako porabiti star kruh?

Nova 24TV 02.04.2020
Foto: Pixabay Tudi nekaj dni star kruh lahko koristno porabimo in iz njega pripravimo okusne jedi. Nekaj smo jih zbrali. Kruhov narastek z zelenjavo Potrebovali boste eno čebulo, približno pol kilograma starega kruha, dve jajci, kisla smetana ali mleko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem