Arhiv novic 04.04.2020

Glasbena zakonca polepšala dan stanovalcem trzinskega doma starejših občanov

Domžalec 04.04.2020
Trenutne razmere v precejšnji meri vplivajo na naš vsakdan. Najbolj to občutijo starostniki v domovih za ostarele, ki so zaradi starosti izjemno ranljiva populacija, katero je potrebno v tem trenutku še posebej zaščititi. Zaradi ukrepov in navodil… »

Kako zares poznate Domžale?

Domžalec 04.04.2020
Služba za turizem Domžale, ki sicer organizira večino občinskih dogodkov in proslav, se je v teh dneh osredotočila na promocijo naših Domžal po spletu. Aktivni so z objavami na Instagramu in Facebook strani, sedaj pa so dodatno nadgradili spletno… »

Iz arhiva: Nova kapelica v Domžalah v spomin in opomin

Domžalec 04.04.2020
Naš sodelavec Miro Pivar je za vas pripravil nov prispevek, za katerega je material poiskal v svojem arhivu. Tokratni prispevek se nanaša na odprtje in blagoslov nove kapelice na Ljubljanski cesti v Domžalah, ki je potekalo 11. septembra 2007. Kapelica… »

Kaj vse se lahko zgodi, če na dvorišču najdeš košarkarsko žogo?

Domžalec 04.04.2020
Naši košarkarji ekipe U13 A so našli košarkarsko žogo, se z njo malo pozabavali, prikazali tudi nekaj atraktivnih potez, na koncu pa je sledil še spektakularen zaključek in pa izziv za starejše kolege iz ekipe U17. Kaj vse se lahko zgodi, če na… »

Olivera Brulec Kostić, kapetanka odbojkaric Calcit Volleya: “Zasluženo smo državne prvakinje”

Domžalec 04.04.2020
Kapetanka aktualnih državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volleyja, Olivera Brulec Kostić, je v teh dneh v Novem mestu, kjer s sinom Vukom in možem Janom Brulcem preživlja karanteno. V prisilnem odmoru Oliveri Brulec Kostić ni dolgčas, za kar poskrbi… »

Vinjen voznik z avtom trčil v mlajšega kolesarja, ki se je peljal po napačni strani vozišča

Domžalec 04.04.2020
Včeraj, nekaj po 18. uri je v križišču Ljubljanske ceste in Ulice Ivana Pengova v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in mlajši kolesar, ki je v nesreči utrpel lažje poškodbe. Po podatkih… »

Pravljica O hudobnem zmaju Koronarju in kako so ga ljudje s skupnimi močmi premagali

Domžalec 04.04.2020
Dragi starši, v tem trenutku veliko otrok doživlja precejšen stres in negotovost, v zvezi s širjenjem koronavirusa. Z nujnimi ukrepi nima nihče izmed nas izkušenj, situacija se z dneva v dan spreminja in vsem nam je popolnoma spremenil način… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem