Arhiv novic 07.04.2020

Telefona za psihološko podporo ob epidemiji COVID-19

Domžalec 07.04.2020
Društvo psihologov Slovenije v partnerstvu z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in v sodelovanju s Slovensko krovno zvezo za psihoterapijo, Združenjem zakonskih in družinskih terapevtov, Združenjem psihiatrov pri Slovenskem zdravniškem društvu… »

Železniški prehod na Rodici dodatno zavarovan z novo tehnično rešitvijo

Domžalec 07.04.2020
Železniški prehod na Rodici je dodatno zavarovan z zaporo, ki fizično onemogoča neposreden dostop do železniških tirov. To je Občina Domžale v preteklih dneh izvedla s postavitvijo ograje za pešce in kolesarje, ki bo v največji možni meri… »

Postavljene končne uvrstitve letošnje sezone, mladinci U19 Helios Suns na 1. mestu

Domžalec 07.04.2020
Ker se je letošnja košarkarska sezona zaradi epidemije koronavirusa predčasno končala in ne bomo videli ne članske končnice, ne zaključnih turnirjev za mlajše selekcije, so na Košarkarski zvezi Slovenije končne vrstne rede postavili na osnovi… »

Svetovni dan zdravja v znamenju koronavirusa

Domžalec 07.04.2020
Leto 2020 je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) razglasila za mednarodno leto medicinskih sester in babic, kar je tudi tema letošnjega Svetovnega dneva zdravja. Trenutno se nahajamo v nekem nenavadnem obdobju, kjer so medicinske sestre in babice, na… »

Družina je aktivna in se zabava

Domžalec 07.04.2020
Improvizirani pripomočki so v teh časi lahko odlična rešitev za učenje, igro, zabavo in gibanje. Lahko so tudi odličen pripomočke za aktivno družino. Naši otroci so kljub karanteni aktivni. V teh dneh bomo pomagali z nekaj idejami biti še bolj… »

Iz arhiva: Čebelarji razstavili panjske končnice, stare čebelnjake ter čebelje izdelke

Domžalec 07.04.2020
Čebelarstvo ima v naših krajih že zelo dolgo, več kot 100-letno tradicijo. Praznovanje 100-letnice je potekalo v letu 2019. Nekoč so znanja in veščine čebelarjenja prehajale iz roda v rod. V vsaki vasi je bil vsaj en čebelar, ki je svojo ljubezen… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem