Arhiv novic 08.04.2020

Izredna pomoč v obliki mesečnega temeljnega dohodka. Pozor!

Domžalec 08.04.2020
Eden od pogojev za uveljavitev izredne pomoči so tudi poravnane vse davčne in nedavčne obveznosti, ki jih pobira FURS, na dan uveljavitve ZIUZEOP. Zato opozorilo vsem, ki ste že oddali davčni obračun DDPO in DohDej za leto 2019 do vključno 31… »

Cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu

Domžalec 08.04.2020
Obveščamo vas, bomo v četrtek, 9. aprila 2020, v Zdravstvenem domu Domžale pričeli s cepljenjem proti klopnemu meningoencefalitisu. Potekalo bo v naslednjih 14-ih dnevih, tako za samoplačnike, kot tudi za tiste, za katere je cepljenje krito s strani… »

Fast food Dželo z malico razveselil osebje ZD Domžale in ZD Kamnik

Domžalec 08.04.2020
Kolektiv restavracije s hitro prehrano Fast food Dželo, je v preteklih dneh izvedel izjemno lepi gesti. V ponedeljek 6. aprila so namreč z brezplačnimi malicami presenetili osebje Zdravstvenega doma Domžale, dan kasneje pa še osebje Zdravstvenega… »

Mojstri, kuharji, tehnologi, ekologi, naravoslovci, indijanci …

Domžalec 08.04.2020
V Športno atletskem društvu Mavrica vsako poletje poskrbimo, da vse več otrok preživi aktivno in razburljivo ali pa tudi mirno poletje z naravo, vodo in veseljem v očeh. Letošnje poletje bo res pestro. Bogate vsebine, narava, gibanje, znanje… »

Prenos v živo: Sveta maša s Homca

Domžalec 08.04.2020
Na našem portalu bomo vsak dan v živo prenašali svete maše iz cerkve Marijinega rojstva na Homcu, ki bodo obhajane zasebno in brez prisotnosti vernikov. Svete maše bodo od ponedeljka do sobote na sporedu ob 18. uri, ob nedeljah pa ob 10. uri. Svete… »

Vam manjka žive akcije za šahovsko mizo?

Domžalec 08.04.2020
Tudi domžalski šahisti so se hitro prilagodili razmeram zaradi novega korona virusa. Od 20. marca vsakodnevno prirejajo turnirje na šahovskem serverju Lichess. V začetku je bilo ime serije turnirjev »DOMŽALSKI TURNIR«, vendar je hitro prerasel… »

Brez pravih pogojev za delo je težko parirati večjim klubom

Domžalec 08.04.2020
Odbojkarji Calcit Volleyja so še šestič zaporedoma osvojili drugo mesto v državnem prvenstvu. Pred njim je bil spet le ACH Volley, vendar v kamniškem klubu niso najbolj zadovoljni s predčasno končano sezono, ki jo je na trenerskem mestu začel… »

Res ste srčni učitelji. Vesela sem, da Jakob in Izabela hodita na OŠ Preserje pri Radomljah

Domžalec 08.04.2020
Dragi Jakobovi učitelji in učiteljice, pišem kar vsem hkrati, ker je tako najlažje in ker se pri nas vsi predmeti po malo prepletajo … Do sedaj nismo bili veliko odzivni in vam sporočali, kako poteka naše delo, zato vem, da je že skrajni čas, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem