Arhiv novic 09.04.2020

V Domžalah gorela lopa, gasilci s hitrim posredovanjem rešili bližnji vikend

Domžalec 09.04.2020
Danes, nekaj pred 9.30 uro je v bližini radio oddajnika v Domžalah izbruhnil požar v leseni lopi. Kljub hitremu posredovanju poklicnih gasilcev CZR Domžale in gasilcev PGD Domžale-mesto, je požar lopo v izmeri 4×5 metrov uničil, saj je bila… »

V prvih vrstah tudi prostovoljci Območnega združenja Rdečega križa Domžale

Domžalec 09.04.2020
Na meji z Italijo od 11. marca 2020 veljajo posebni ukrepi. Mejo je mogoče prehajati le na šestih nadzornih točkah, na katerih nadzor izvajajo policisti, z njimi pa so tudi prostovoljci Rdečega križa, ki voznikom pri katerih policisti zahtevajo… »

POZOR! Na območju Domžal več psov zaužilo nastavljen strup, ena psička že poginila. Odgovorni naj bodo tudi lastniki…

Domžalec 09.04.2020
S strani občana smo bili danes seznanjeni, da naj bi nekdo na območju radio oddajnika v Domžalah nastavil strup, ki ga je zaužilo že več psov. Zbolelo naj bi že šest psov, ena psička pa je minulo noč zaradi hude zastrupitve poginila. Po naših… »

Prenos v živo s Homca: Sveta maša in obredi velikega četrtka

Domžalec 09.04.2020
Zaradi epidemije koronavirusa bodo vsi obredi in maše ob letošnji veliki noči potekali brez navzočnosti ljudstva. Vse velikonočne obrede in svete maše bomo v živo iz Cerkve Marijinega rojstva na Homcu predvajali na našem portalu. Veliki četrtek… »

Naključja so pomembna

Domžalec 09.04.2020
Življenje je polno zanimivih naključij in včasih se človek tega zave šele v trenutku, ko se ozre nazaj in z distance pogleda na potek in razplet dogodkov. Mož je pred sedmimi leti iskal primerno nastanitev za svojo, 89-letno mamo. Takrat sem v… »

Mladi bralci, vabljeni na potovanje s knjigo

Domžalec 09.04.2020
V knjigah se skrivajo zgodbe, pesmi, uganke, prijateljstva, potovanja, znanje, veselje, druženje … cel svet! Knjiga nas popelje v različne svetove: svet domišljije, svet ljubezni, v nove dežele, k prijateljem, novemu znanju… Vabimo vas na… »

Domžalski glasbeniki polepšali dan varovancem Doma upokojencev Domžale

Domžalec 09.04.2020
Trenutne razmere zaradi epidemije koronavirusa najbolj občutijo starostniki v domovih za ostarele, ki so zaradi starosti izjemno ranljiva populacija, katero je potrebno v tem trenutku še posebej zaščititi. Zaradi ukrepov in navodil so odrezani od… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem