Arhiv novic 16.04.2020

Potrebovali bi še teh šest tekem, toda …

Domžalec 16.04.2020
Ali se bo državno prvenstvo v ligi za obstanek v 1. DOL in v mlajših kategorijah v letošnji sezoni še nadaljevalo, za zdaj še ni znano, do prekinitve pa so bile varovanke Aljoše Jemca v njej na prvem mestu. Šest krogov pred koncem so imele kar 14… »

Ne spreglejte: Virtualno predavanje – Pozitivno starševstvo

Domžalec 16.04.2020
Trenutno se soočamo z vrsto izzivi in eden med njimi je tudi področje starševstva. Da ustrezno odreagiramo in se ob tem dobro počutimo, se moramo učiti sproti, ob otroku. Pozitivno starševstvo je tisto, v katerem se starši dobro počutimo tudi… »

Dan paraplegikov letos nekoliko drugače, vendar še vedno z medsebojno povezanostjo in optimizmom

Domžalec 16.04.2020
Danes je dan slovenskih paraplegikov in tetraplegikov, ki so preko devet lokalnih društev združeni v Zvezo paraplegikov Slovenije. Organizacija zastopa interese članstva neprekinjeno od leta 1969, ko se je na pobudo takratnih vizionarjev pod vodstvom… »

Koronavirus – nasveti, aktivnosti, predlogi za osebe z demenco in njihove svojce

Domžalec 16.04.2020
V združenju Spominčica – Alzheimer Slovenija so v času epidemije COVID-19 zelo aktivni. Zaradi vseh stisk, ki jih ljudje doživljajo, so v tem času podaljšali delovanje svetovalnega telefona. V kolikor svojci ali osebe z demenco potrebujejo nasvet… »

Vozniku pred avto skočila srna. Med izmikanjem trčil vanjo in se prevrnil na bok

Domžalec 16.04.2020
Okrog 21.15 ure je v naselju Goričica pri Moravčah vozniku med vožnjo pred osebno vozilo skočila srna, med izmikanjem je trčil vanjo ter zapeljal v breg in se prevrnil na bok. Pri tem je iz vozila pričelo tudi iztekati gorivo. Voznik v nesreči ni… »

Odstranitev Platane v križišču Ljubljanske in Šaranovičeve ceste v Domžalah

Domžalec 16.04.2020
Na Občini Domžale se zavedajo, da je drevo Platana z dolgoletno prisotnostjo postala del našega mesta. Pomembno dejstvo je tudi to, da je že več let ovirala promet ob Ljubljanski cesti v Domžalah v križišču s Šaranovičevo cesto. Platana se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem