Arhiv novic 01.09.2020

Ne spreglejte jesenske akcije zbiranja kosovnih in nevarnih odpadkov

Domžalec 01.09.2020
Javno komunalno podjetje Prodnik dvakrat letno organizira odvoz kosovnih in nevarnih odpadkov. Objavljamo urnike jesenskega odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občinah Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče. Zbiranje in odvoz kosovnih odpadkov… »

Novo v Godbi Domžale: Poučevanje godbenih inštrumentov

Domžalec 01.09.2020
Se že nekaj časa spogledujete z mislijo, da bi igrali na inštrument? Vam je všeč godba, ki med igranjem izvaja koreografijo, ali igra pop, jazz, klasične skladbe in druge zvrsti na koncertnem odru? V Godbi Domžale vam pri teh dilemah z veseljem… »

Gregor Hrovat okrepil Helios Sunse!

Domžalec 01.09.2020
Prestopna bomba v Domžalah! V domžalsko športno dvorano se, resda z odprto pogodbo, vrača slovenski reprezentant Gregor Hrovat! Posebne predstavitve Gregor Hrovat (1994, 196 cm) verjetno ne potrebuje, vseeno pa omenimo, da se primorski košarkar v… »

AKCIJA: Kvalitetni in ugodni prenosniki

Domžalec 01.09.2020
Koronavirus je dodobra zarezal v naše vsakodnevne navade, rutine in večini obrnil svet na glavo. Prosti čas, šolske in službene obveznosti večine izmed nas, so se praktično čez noč preselile na splet in v trenutku smo se znašli pred vrsto novih… »

Za GRS Kamnik: Na kolo z Mastershefovkami za dobrodelnost na Veliki planini

Domžalec 01.09.2020
Na pobudo posameznikov so v kamniški gorski reševalci združili moči s podjetjem Korca in nekaterimi kamniškimi podjetji, da zberejo sredstva za Gorsko reševalno službo Kamnik, ki deluje od leta 1922. Dejansko pa to ni služba, ker jo sestavljajo le… »

Onaplus.si: navdihujoče vsebine za vsak dan

Delo 01.09.2020
Onaplus je spletni portal priloge Ona in revije Onaplus, na katerem vas čaka še več pestrih vsebin. Zanimivi in iskreni intervjuji z znanimi Slovenkami in Slovenci, kolumne pronicljivih avtorjev, nasveti strokovnjakov s področja odnosov, vzgoje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem