Arhiv novic 08.09.2020

Zavrtite se v Plesnem studiu KING dance

Domžalec 08.09.2020
Začetek plesa izvira od časa obstoja človeka in njegovega zavedanja, zato je zares lahko reči, da je ples najbolj naravna stvar poleg hoje in teka vsakega posameznika, le da nekateri to negujejo, drugi zanemarjajo, spet tretji to zavest prebudijo v… »

Kronika PP Domžale: Tatovi odnesli defibrilator

Domžalec 08.09.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin in vlomov, vožnjo pod vplivom alkohola ter prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, v kateri je bilo ugotovljeno, da je voznik kolesa s pomožnim motorjem zaradi neprilagojene hitrosti… »

V Centru za mlade Domžale bo septembra pestro!

Domžalec 08.09.2020
Septembra bo v Centru za mlade pestro! Novo šolsko leto prinaša nove začetke ter nove delavnice in aktivnosti za mlade. Tokrat z vami delimo informacije o septembrskih novostih v Centru za mlade. V tem tednu se nam lahko pridružite na delavnici Okusi… »

Glasbeni večer s Prifarskimi muzikanti z Vejico rožmarina

Domžalec 08.09.2020
Koncert Prifarskih muzikantov z Vejico rožmarina, ki prihajajo iz Fare ob Kolpi, je predvsem posvečen vsem ljubiteljem dobre glasbe. Koncert se bo odvijal v najlepšem ambientu na prostem SLOVENIA ECO RESORT, kjer bomo lažje poskrbeli za ustrezno… »

Razstava kipov in slik, ki so nastala na 8. likovnem natečaju: Ustvarjalnost kiparja Franceta Ahčina

Domžalec 08.09.2020
Letošnji likovni natečaj Menačenkove domačije in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Domžale je simbolično zaključil vsebino programske sezone 2019/20, posvečeno spominu na domžalskega kiparja Franceta Ahčina, rojenega… »

Umetnostni kotalkarji Piruete tudi letos na Rogli osvajali nova znanja

Domžalec 08.09.2020
Kotalkarski klub Pirueta je, po izjemni izkušnji iz preteklega leta, tudi letošnji zaključek poletnih počitnic preživel na pripravah na Rogli. Kljub temu da je tekmovalni program za leto 2020 zaradi pandemičnih razmer v negotovosti, mladi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem