Arhiv novic 14.09.2020

Manca Tominšek iz Dragomlja na mednarodnem festivalu FeNS osvojila drugo mesto

Domžalec 14.09.2020
Manca Tominšek, ki prihaja iz Dragomlja, je v nedeljo, 13. septembra 2020, na mednarodnem festivalu mladih glasbenikov FeNS, ki je potekal v Kopru, prepričala številčno mednarodno žirijo in v najvišji kategoriji osvojila 2. mesto. Manca Tominšek… »

Bojan Gasior prejel zlato priznanje Občine Zagorje!

Domžalec 14.09.2020
Bojan Gasior, predsednik ŠD Dob – NK Roltek Dob je s svojim delom veliko prispeval k humanitarnosti ter ugledu občine Zagorje ob Savi in prav nič drugače ni v občini Domžale! “V Zagorju smo najmočnejši, kadar smo na preizkušnji,” so bile… »

“Modri” iz Doba z 1:2 ugnali kranjski Triglav!

Domžalec 14.09.2020
Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo je tokrat vodil pomočnik trenerja Simona Sešlarja, Žan Cerar, je v 6. krogu 2. SNL na gostovanju z 1:2 ugnala lanskoletnega prvoligaša NK Triglav Kranj! Gostitelji so začeli zelo napadalno in pritisk kronali z… »

Na Karantanski cesti ponoči zagorela vrtna sedežna garnitura

Domžalec 14.09.2020
Včeraj, nekaj pred 23.30 uro je pred večstanovanjskim poslopjem na Karantanski cesti v Domžalah zagorela vrtna sedežna garnitura. Že pred prihodom gasilcev CZR Domžale in PGD Domžale-mesto so požar pogasili tamkajšnji stanovalci, gasilci pa so… »

Kronika PP Domžale: S kamnom poškodoval steklo na objektu in avtomobilu

Domžalec 14.09.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin in vlomov, zatajitev denarja, prometno nesrečo s pobegom ter bili obveščeni o poškodbi stekla na objektu in osebnem avtomobilu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem