Arhiv novic 15.09.2020

Odprte prijave na 12. Veronikin tek v Kamniku

Domžalec 15.09.2020
Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo letos že dvanajstič organiziral Veronikin tek, ki bo letos zaradi prilagoditve aktualnim navodilom in priporočilom NIJZ izjemoma potekal v dveh dnevih in sicer za male tekače v soboto, 10. in za odrasle v… »

Obvestilo ljubiteljem teka in pohodništva

Domžalec 15.09.2020
Športno društvo Krašnja obvešča, da odpoveduje letošnji 35. tek in 27. pohod za krof ter 9. krofkov tek. Prireditev je bila predvidena za nedeljo, 4. oktobra 2020. Z odpovedjo prireditve organizatorji želimo prispevati k omejevanju možnosti… »

Policija: Najdena kolesa in moped

Domžalec 15.09.2020
Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so v zadnjih dveh mesecih na njihovem območju našli več koles in moped, katerih lastniki niso znani. Najdeni so bili naslednji predmeti: Žensko gorsko kolo znamke KTM (bele barve), žensko kolo znamke ROG… »

Delavnica Mavrice v Arboretumu

Domžalec 15.09.2020
Arboretum in Foto, kino in video klub Mavrica iz Radomelj sta soseda. Zato je park že pol desetletja motiv, s svojo estetiko pa tudi učilnica fotografov in filmarjev. Sobotno dopoldne, ko v zraku še ni mlečne sparine, ki jo fotografski objektivi… »

Judoisti Komende dobili novega podprvaka med mlajšimi kadeti

Domžalec 15.09.2020
V soboto, 12. septembra 2020, en dan pred članskim državnim prvenstvom v judu, se je v Mariboru odvijalo tudi državno prvenstvo za mlajše kadete U16. Kljub temu, da so bile tribune tokrat prazne, so se na tatamiju odvile napete borbe za aktualne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem