Arhiv novic 16.09.2020

Pri počivališču Lukovica zagorela cisterna

Domžalec 16.09.2020
Danes, nekaj pred 5. uro zjutraj je na štajerski avtocesti pri počivališču Lukovica, v smeri Domžal, zagorela ena od pnevmatik tovornega vozila s cisterno, ogenj pa se je razširil na plastične dele okoli pnevmatike, ogenj pa je ožgal tudi del… »

Občanu med kurjenjem suhega vejevja ogenj ušel izpod nadzora

Domžalec 16.09.2020
Okrog 14.45 ure je na Savski cesti v Domžalah občanu med kurjenjem suhega vejevja ogenj ušel izpod nadzora, ogenj pa je že zajel bližnjo živo mejo in drevo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto, ki so… »

Družabne igre za prijetne in zabavne večere

Domžalec 16.09.2020
Od ideje do realizacije lahko pretečejo tudi meseci, kar pa ne pomeni, da se je na idejo pozabilo, se jo pospravilo nekam v predal ali celo opustilo misel nanjo. Ideja za prijeten, pa čeprav morebiti malce drugačen petkov večer, v družbi neznancev in… »

V Domžalah čelno trčili osebno in kombinirano vozilo, ena oseba utrpela hujše poškodbe

Domžalec 16.09.2020
Danes, nekaj minut pred 11. uro je na regionalni cesti Domžale – Trzin pri bencinskem servisu Petrol v Domžalah (pri AS) prišlo do čelnega trčenja osebnega in kombiniranega vozla. V nesreči je 82-letni voznik osebnega vozila utrpel hujše… »

V soboto vabljeni na Dobrodelni pohod na Sv. Primož

Domžalec 16.09.2020
V soboto, 19. septembra, bo ekipa Modrih novic zopet organizirala Dobrodelni pohod na Sv. Primož. Skupaj z vami bomo že osmič uresničili naš slogan – dobra volja, dobra družba, dober namen. Pridite! Vreme bo lepo, zato vas vabimo, da ga preživite… »

Ciril Podmiljšak iz Krašnje: “Življenje pri 90-ih je enkratno!”

Domžalec 16.09.2020
V začetku meseca julija je Ciril Podmiljšak iz naselja Krašnja v občini Lukovica dopolnil častitljivih 90 let. Nasmejani slavljenec pravi, da je življenje na stara leta enkratno. Ob jubileju so se z njim poveselili prijatelji, sosedje, družina in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem