Arhiv novic 18.09.2020

Danica Nana Guberinič in Ladivoj Gorjan prejemnika nagrade Košarkarske zveze Slovenije

Domžalec 18.09.2020
Na praznik slovenske košarke 17. septembra je Košarkarska zveza Slovenije ob 70-letnici, ki jo praznuje tekom leta 2020, izročila priznanja in nagrade KZS ter podelila naziv častnega člana. To je posmrtno postal Aleš Antauer. Nagradi KSZ sta za… »

KDO PLAČA? #Ajdapiše

Domžalec 18.09.2020
Nič ni zastonj. Razen brezplačno kosilo – za tistega pa vemo, da je v resnici najdražje. Zakaj je pa potem na internetu skoraj vse zastonj? Naj ponovim – nič ni zastonj. Zato tudi na internetu ni nič zastonj. Če želiš postaviti spletno stran… »

V Trzinu trčila kombinirano vozilo in mopedist, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Domžalec 18.09.2020
Danes, nekaj pred 11. uro je Za hribom v Trzinu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik kombiniranega vozila in mopedist. Mopedist je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Po podatkih… »

Občina na obisku

Domžalec 18.09.2020
V okviru partnerstva Europe Goes Local, ki ga vodi Nacionalna agencija MOVIT nadaljujemo z jesenskim delom dogodkov “Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku” in srečanj med občinami. Tokrat sta predstavnici občine Kungota obiskali občino… »

Vseslovenski mladinski fotografski natečaj Pogled 2020

Domžalec 18.09.2020
Center za mlade Domžale razpisuje vseslovenski mladinski fotografski natečaj POGLED 2020. Na razpisu lahko sodelujejo mladi in njihovi mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi. Sodelujete lahko v treh starostnih kategorijah: do 15 let… »

Nanine karikature: Svetlana Makarovič

Domžalec 18.09.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo britanske filmske igralke Audrey Hepburn, danes pa je na vrsti… »

V Mengšu voznica zbila kolesarja, ki je utrpel hude poškodbe

Domžalec 18.09.2020
Danes, nekaj minut pred 18.30 uro v krožnem krožišču v Mengšu, ki ima izvoz proti Rodici, voznica osebnega vozila zbila kolesarja, ki je v nesreči utrpel hude poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem