Arhiv novic 19.09.2020

Pasme psov, ki malo lajajo

Domžalec 19.09.2020
Veliko ljudi moti pasji lajež, čeprav se na tak način psi le sporazumevajo. Težava pa nastane za tiste, ki živijo v blokih. Nenehno lajanje psa je za ostale stanovalce lahko zelo moteče. Danes smo za vas poiskali nekaj pasem, ki so znani po tem, da… »

Omar Naber ima novega

Domžalec 19.09.2020
Vsem dobro poznan pevec Omar Naber predstavlja nov videospot za pesem z naslovom Cesta in nebo. Videospot je bil posnet, kar na devetih različnih lokacijah. Pesem pa naj bi bila po besedah glasbenih kritikov produkcijski presežek za Slovenijo. Na… »

Državne prvakinje uspešne v Šempetru

Domžalec 19.09.2020
V prvem krogu Sportklub prve odbojkarske lige – ženske so odbojkarice Calcit Volleyja potrdile, da so med najbolj resnimi kandidatkami za ponovitev lanskoletnega uspeha. Proti lani tretjeuvrščenemu SIP Šempetru so v gosteh zmagale s 3:0 (24, 20… »

Moški v trgovini razbijal inventar in povzročil za več tisoč evrov škode

Domžalec 19.09.2020
Neobičajno in nenavadno stranko so imeli danes dopoldan okrog 8.30 ure v Tuš marketu v Preserjah pri Radomljah, saj se je moški namesto kupovanja lotil razbijanja inventarja. Tako je po pričevanju ene izmed strank, ki se je takrat nahajala v trgovini… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem