Arhiv novic 22.09.2020

V Moravški dolini se odloča o tem, kako bo Slovenija ravnala z nevarnimi in strupenimi odpadki

Domžalec 22.09.2020
V City Hotelu v Ljubljani je danes, 22. septembra 2020, potekala novinarska konferenca župana Občine Moravče dr. Milana Balažica, na kateri je spregovoril o “domnevno škodljivih vplivih na okolje”. Povedano je bilo, da pridobljeni rezultati nove… »

Dobljani zmagali še četrtič zapored

Domžalec 22.09.2020
Članska ekipa NK Roltek Dob je v 8. krogu II. SNL gostovala pri vedno neugodni ptujski Dravi, ter jo uspela po preobratu v 2. polčasu uspela “zajeziti” in si z zmago 1:2 uspela priboriti nove 3 točke na prvenstveni lestvici. Gostitelji so si na… »

Zagrebčanke prva ovira na poti do lige prvakinj

Domžalec 22.09.2020
Slovenske državne prvakinje so uspešno začele sezono v Sportklub prvi odbojkarski ligi – ženske, saj so v Šempetru brez izgubljenega niza ugnale vedno neugodni SIP Šempeter. Za odbojkarice Calcit Volleyja je bila to zagotovo dobra spodbuda pred… »

Špagetnica – brezplačna kreativna delavnica

Domžalec 22.09.2020
V Tednu Vseživljenjskega učenja (TVU) Vas Društvo Kreativni nomadi vabi na brezplačno kreativno delavnico ŠPAGETNICO, kjer se bomo naučili ustvarjati priročne izdelke iz obrabljenih majic. Delavnica bo potekala v soboto, 26.9.2020, v Centru za… »

Martin Vodlan, harmonikar in vodja ansambla Viharnik je postal Muzikant Abraham

Domžalec 22.09.2020
Danes okroglih 50 let praznuje harmonikar in vodja ansambla Viharnik, Martin Vodlan iz Podgorja pri Kamniku. Ob obisku Abrahama je nastala nova polka z naslovom Muzikant Abraham, za katero je besedilo napisal Bernard Miklavc, melodijo pa kar sam… »

Test hoje na 2 km – Prestavljen na oktober

Domžalec 22.09.2020
Zdravstveno vzgojni center Zdravstvenega doma Domžale zaradi slabega vremena odpoveduje Test hoje na 2 km, ki je bil predviden v ponedeljek, 28. 9. 2019 od 12. do 17. ure na Atletskem stadionu Domžale. Test hoje je prestavljen na oktober, o novem… »

Milan Fideršek: »Samooskrbo razumem kot neodvisnost od uvoza hrane, zato bo na tem področju potrebno še kaj postoriti«

Spodnje Podravje 22.09.2020
Pogovarjali smo se s 57-letnim kmetovalcem Milanom Fiderškom iz Zg. Jablan v občini Kidričevo, članom Sveta Območne enote Ptuj Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) in občinskim svetnikom v občini Kidričevo, tudi članom Odbora za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem