Arhiv novic 25.09.2020

Na Želodniku čelno trčila kombinirano in osebno vozilo, ena oseba poškodovana

Domžalec 25.09.2020
Danes, okrog 6. ure zjutraj sta na regionalni cesti Domžale-Trojane, v križišču za Moravče na Želodniku čelno trčila kombinirano in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana… »

Izšla je nova številka Slamnika – september 2020

Domžalec 25.09.2020
Izšel je septembrski Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na… »

Aplavz domžalskim športnikom #Ajdapiše

Domžalec 25.09.2020
23. september 2000, zlati dan v Sydneyu za Slovenijo. Strelec Rajmond Debevec je postavil nov olimpijski rekord in osvojil zlato medaljo na Olimpijskih igrah. Isti dan pa sta zlato osvojila tudi veslača Luka Špik in Iztok Čop. To je bila prva (kar prvi… »

Nanine karikature: Dalai Lama

Domžalec 25.09.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske pesnice, pisateljice, igralke in ilustratorke Svetlane… »

Plesno-pevski večer v Grobljah

Domžalec 25.09.2020
Folklorna skupina Folklornega društva Groblje, Domžale, je v Kulturnem domu Groblje za upokojence iz Krajevne skupnosti Jarše – Rodica pripravila plesno-pevski večer. V programu so sodelovali pevsko godčevska skupina “Rožanski fantjiči” –… »

KAKO FIT SO DOMŽALE? ALI 50.400 minut in KAJ vse je možno narediti v tako kratkem času?

Domžalec 25.09.2020
Odgovor, ki po navadi sledi vprašanju, zakaj se ne gibamo oz. zakaj ne skrbimo za svoje telo, je že precej obrabljen – »Nimam časa.« To je pravzaprav izgovor in ne odgovor! Kako se bomo počutili, je moč naše volje, naše odločitve in naše… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem