Arhiv novic 28.09.2020

Dobljani v goliadi z Nafto do remija

Domžalec 28.09.2020
V 9. krogu 2. SNL se je članska ekipa NK Roltek Dob pomerila z NK Nafta 1903 in se morala zadovoljiti s točko, saj je ob zadnjem sodnikovem pisku na semaforju kazal rezultat 4:4. Dobljani so bili v uvodu bolj produktivni, a so jim Prekmurci ves čas… »

Postani CZM-jev prostovoljec!

Domžalec 28.09.2020
Zaradi velikega povpraševanja po učni pomoči Center za mlade Domžale išče nove prostovoljce, ki bi svoje znanje nesebično delili z drugimi. Iščemo predvsem prostovoljce, ki jim ležita matematika in fizika in bi lahko pomagali osnovno- in/ali… »

Sveta maša v MGC Bistrica

Domžalec 28.09.2020
Sveta maša je dogodek, ki je še pred nekaj meseci tradicionalno potekal v kapelici MGC Bistrica in sicer vsak zadnji ponedeljek v mesecu, v popoldanskih urah. Kot odgovor na spreminjajoče se razmere in izdana priporočila, so se v MGC Bistrica nedolgo… »

Za uvod suverena zmaga Sunsev pri Koper Primorski

Domžalec 28.09.2020
Končno, prva uradna tekma za Helios Sunse po 10. marcu! To pomeni več kot šest mesecev (uradnega) tekmovalnega premora za Blaža Mahkovica in ostalo domžalsko kompanijo, ki so ga sinoči prekinili z gostujočo tekmo 1. kroga državnega prvenstva proti… »

Minister Janez Cigler Kralj obiskal institucije v Domžalah, Trzinu, Komendi in Litiji

Domžalec 28.09.2020
Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v ponedeljek, 28. septembra 2020, obiskal Varstveno delovni center Litija, Urad za delo, Center za socialno delo Domžale, Dom upokojencev Domžale ter Dom počitka… »

Jože Trol: “Zavzemal se bom za varno hrano, ki mora bit primerno plačana kmetu!”

Spodnje Podravje 28.09.2020
Pogovarjali smo se Jožetom Trolom iz Slovenske Bistrice, veterinarskim tehnikom, vinogradnikom in lastnikom manjše kmetije. Po izobrazbi ste veterinarski tehnik. Lahko prosim na kratko opišete vašo profesionalno poklicno pot. Moje delo se je začelo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem