Arhiv novic 29.09.2020

V Košarkarskem klubu Domžale opravili z rednim letnim občnim zborom kluba

Domžalec 29.09.2020
Včeraj je v Športni dvorani Domžale potekal redni letni občni zbor Košarkarskega kluba Domžale. V skladu z veljavnimi epidemiološkimi protokoli so se zbrani seznanili s poslovnim poročilom za leto 2019, sprehodili skozi opravljeno v prejšnji… »

Joga z Majo

Domžalec 29.09.2020
Si naveličan/a nenehnih telesnih bolečin, zakrčenih mišic, plitkega dihanja, nemirnega uma, in čustvenih nihanj? Potem si vzemi čas zase in pridi na Jogo z Majo v Studio Eviana v Trzin. Dnevi odprtih vrat brezplačne joge in vpis v novo sezono joge… »

Kje naj se otroci žogajo?

Domžalec 29.09.2020
Včeraj sem slišala zanimivo pravljico o travniku, ki je bil sprva lep in velik dokler ga niso odrasli začeli preoblikovati – najprej so si omislili ograje, da bi ga zavarovali. Potem pa ceste, da bi do travnika hitreje prišli. Nato so zgradili… »

Odprli nov cestni odsek na vrhu Limbarske gore

Domžalec 29.09.2020
Limbarska gora, najbolj priljubljena pohodniška točka Moravške doline ter bližnje okolice je na vrhu dobila nov cestni odsek. Novo pridobitev je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic skupaj z župnikom Kancijanom Čižmanom in občani ter… »

V Knjižnici Domžale v oktobru pričenjamo z dogodki – obvezne so spletne prijave

Domžalec 29.09.2020
Pred nami je mesec oktober, ki ga pričenjamo s Tednom otroka. Tako najmlajše že v četrtek, 1. oktobra 2020 ob 17.00, vabimo k Pravljični urici, kjer bomo poslušali pravljico Slon Stane. Prihodnji torek, 6. oktobra 2020 med 17.00 in 18.00 pa vas… »

Za koliko bodo otroci in mladostniki zmanjšali količino zavržene hrane v letošnjem letu?

Domžalec 29.09.2020
Ob Mednarodnem dnevu ozaveščenosti o izgubah hrane in odpadni hrani Ekošola in Lidl Slovenija napovedujeta že sedmo edicijo projekta Hrana ni za tjavendan, ki ga bosta s slovenskimi vrtci ter osnovnimi in srednjimi šolami pričela izvajati v… »

Vesna Šiplič Horvat: “Spoštovanje, toplina, empatija in potrpljenje bodo vodilo pri mojem delu”

Spodnje Podravje 29.09.2020
Svet zavoda Doma upokojencev Ptuj je izbral novo direktorico Doma upokojencev Ptuj, Vesno Šiplič Horvat, ki bo svoj mandat nastopila z začetkom decembra. Direktorico so izbrali izmed šestih prispelih vlog. Štiri vloge so bile nepopolne, o dveh je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem