Arhiv novic 01.10.2020

Priporočila v zvezi s priporočenim ravnanjem s koronavirusom (Covid-19) v občini Moravče

Domžalec 01.10.2020
Obveščamo vas, da je ožji Štab Civilne zaščite Občine Moravče na svoji seji v četrtek, 1. oktobra 2020, sprejel naslednje zavezujoče PRIPOROČILO Korona virus Covid-19 je znova prisoten tudi v Občini Moravče. Da bi se z njim uspešno spopadli… »

Pri nas pletemo kite iz slame

Domžalec 01.10.2020
Tristo let se je v Domžalah in okolici pletlo kite iz slame in šivale slamnike, sedaj pa se ti dve nekdaj pomembni rokodelski preko prikazov, razstav in drugih dogodkov poskuša obujati in ohranjati. Na razstavi v Slamnikarskem muzeju so tokrat… »

Kamniški policisti prijeli požigalca avtomobilov

Domžalec 01.10.2020
Kamniški policisti so v sredo, 30. septembra 2020 odvzeli prostost 20-letnemu Kamničanu, ki je osumljen storitve več kaznivih dejanj, med drugim je osumljen, da je v zadnjih teh mesecih na območju Kamnika povzročil več požarov na osebnih vozilih in… »

Neotesani vozniki razburjajo stanovalce Krizanta

Domžalec 01.10.2020
Na našem portalu smo že večkrat pisali o problematičnih voznikih, ki za kratkotrajne opravke puščajo svoje avtomobile skorajda vsepovsod, kamor je mogočno stlačiti pločevino, pri tem pa ovirajo pešce, kolesarje in pa tudi druge voznike. Ena… »

Oktober – mesec požarne varnosti

Domžalec 01.10.2020
Listje na drevju že menja barvo in naznanja najbolj jesenski mesec v letu. Mesec oktober je pred vrati. To je mesec, ki je kljub jesenskim barvam zagotovo najbolj prepoznaven po živo rdeči ognjeni barvi. Mesec požarne varnosti. Sam in tudi celotna… »

Rožnati oktober – projekt ozaveščanja o raku dojk

Domžalec 01.10.2020
V četrtek, 1.oktobra 2020, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic z evropsko poslanko go. Ljudmilo Novak in Društvom rokodelcev Moravške doline v znak podpore projektu Rožnati oktober – ozaveščanja o raku dojk v rožnate pletenine ovil… »

Samo še Kamničani neporaženi

Domžalec 01.10.2020
V tretjem krogu Sportklub prve odbojkarske lige – moški sta se v Kamniku pomerili do zdaj še edini neporaženi ekipi, Calcit Volley in Salonit Anhovo. S 3:1 (11, -20, 26, . V prihodnjem krogu bodo kamniški odbojkarji gostovali v Hočah. Tekma bo na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem