Arhiv novic 02.10.2020

Skupina Amor z dvema novima videospotoma

Domžalec 02.10.2020
V letošnjem poletju je skupina Amor posnela videospot za lansko nastalo pesem Poletne sanje. Člani so se odpravili na slovensko obalo a so kljub vročini ob morju izredno uživali in se zabavali, saj na morju, kot pravijo, ni stvari, ki jim ne bil bila… »

EPILOG: Zaprte trgovine ob nedeljah? #Ajdapiše

Domžalec 02.10.2020
Trgovine bodo ob nedeljah zaprte. Končno? Kaj se je dogajalo 17 let, zakaj se je zapletalo, zakaj še ni končano – Trgovinska zbornica je namreč napovedala ustavno presojo sprejetemu zakonu. Za ali proti, sploh ni več vprašanje. Ključno vprašanje… »

Ustvarjalni oktober v Centru za mlade Domžale

Domžalec 02.10.2020
Oktober je tu in z njim nove delavnice in aktivnosti v Centru za mlade Domžale. Začeli bomo ustvarjalno. Te zanimajo knjige in filmi? Se sprašuješ o pomembnih življenjskih vprašanjih? Pridruži se nam na dveh srečanjih s pisateljico Miomiro… »

Nanine karikature: Edith Piaf

Domžalec 02.10.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo tibetanskega budističnega meniha Dalai Lame, danes pa je na vrsti… »

Turistični film Občine Domžale kandidira za najboljši svetovni turistični film

Domžalec 02.10.2020
Občina Domžale s svojim turističnim filmom – Prostor zadovoljnih ljudi (The Place of Cheerful People) ponovno kandidira, tokrat za najboljši svetovni turistični film. Mednarodni odbor turističnih filmskih festivalov (CIFFT) je domžalski… »

Sprehod po razstavi s Polono Demšar

Domžalec 02.10.2020
»Čas našega trajanja – zlasti kreativcu, ustvarjalcu, občasno potegne črto, na katero se nasloni in pogleda nazaj. To početje ni nujno rezervirano za starejše; raje recimo, da je to za vse tiste, ki so v svojem kreativnem delu zapleteni s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem