Arhiv novic 06.10.2020

Športni park Radomlje z novo pridobitvijo: AED

Domžalec 06.10.2020
V Športnem parku Radomlje je vsem igralkam, igralcem, osebju kluba, obiskovalcem parka in sokrajanom na voljo AED. Avtomatski eksterni defibrilator je prenosna elektronska naprava, ki je sposobna zaznati zastoj srca pri človeku. S pomočjo električnega… »

Drage dame, želite osvojiti osnove samoobrambe?

Domžalec 06.10.2020
V soboto, 17. oktobra 2020, od 18.30 do 21. ure bo v Plesni šoli Miki potekala delavnica samoobrambe za ženske, ki jo bo vodil Marjan Bolhar, Domžalčan in velik človek katerega poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot tudi otrokom in… »

Moravški župan dr. Milan Balažic odprl sestanek Sveta za turizem in novo turistično pisarno

Domžalec 06.10.2020
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, 6. oktobra 2020, z uvodno besedo odprl delovanje novega Sveta za turizem Občine Moravče. Potem je vodenje Sveta predal novemu županovemu svetovalcu za turizem Branimirju Mikulašu, ki se že vso… »

Začasni podatki SURS in podatki FURS navajajo, da se Kamnik kljub posledicam korona krize ponaša z lepimi rezultati

Domžalec 06.10.2020
Turistično destinacijo Kamnik je po začasnih podatkih Statističnega urada v visoki turistični sezoni julija in avgusta skupaj obiskalo 14.817 turistov, ki so skupaj ustvarili 39.155 nočitev. Kar pomeni, da se Kamnik kljub posledicam korona krize… »

Iščete delo? V podjetju Kemikal je na voljo prosto delovno mesto “Pomočnik vodje proizvodnje”

Domžalec 06.10.2020
Iščete delo? Če imate minimalno srednješolsko izobrazbo, ste komunikativni, skrbni in natančni ter imate pozitiven odnos do strank in dela, potem je prosto delovno mesto – za delo v proizvodnji in pomočnik vodje proizvodnje v podjetju KEMIKAL… »

Lidija Bašič Jančar: Popolna ljubezen

Domžalec 06.10.2020
Knjiga Popolna ljubezen avtorice Lidije Bašič Jančar govori o odnosih, o tistih najbolj osebnih, intimnih, kjer bi se vsi radi počutili lepo. Na predstavitvi knjige bomo odpirali teme, ki nas pravzaprav vse zelo zanimajo: o zaljubljenosti, zreli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem