Arhiv novic 16.10.2020

Kamnik v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji »mestna jedra« med prve tri nominirance

Domžalec 16.10.2020
Turistična zveza Slovenije je sporočila, da so končno znani najlepši in najgostoljubnejši kraji, ki so jih avgusta in septembra izbirali v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020 in da je bila kandidatura zelo uspešna, saj se je Kamnik v… »

Tam čez Muro, kjer ajda cveti #Ajdapiše

Domžalec 16.10.2020
ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija je kampanja, ki jo je vodila STO (Slovenska turistična organizacija), tudi v sodelovanju z Uradom Vlade RS za komuniciranje, v letošnjem letu zaradi virusa in korone. Zame je bil čas za Prekmurje. Prva stvar, ki jo moraš… »

S knjigo v lepši dan

Domžalec 16.10.2020
V teh časih, tako zelo nenaklonjenih kulturi in knjigam, pri MIŠ založbi in v Knjižnici Domžale ne želijo tarnati. Raje svojim zvestim bralcem pokažejo, kaj vse so v tem času in temu navkljub ustvarili. Z nami so delili mladinske romane, slikanice… »

Razstava na prostem članov Foto kluba Kamnik

Domžalec 16.10.2020
V sredo, 14. oktobra, je pred Kreativno četrtjo Barutana potekalo odprtje razstave fotografij, posnetih s kamero luknjičarko. Zid prebujajoče se Kreativne četrti Barutana se vse bolj uveljavlja tudi kot razstavišče na prostem. Tokrat so za razstavo… »

(virtualni) Dan odprtih vrat CZR Domžale 2020

Domžalec 16.10.2020
Poklicni gasilci CZR Domžale vsako leto v mesecu oktobru – mesecu požarne varnosti pripravijo Dan odprtih vrat, na katerem se obiskovalci lahko pobližje seznanijo z njihovim delom, si ogledajo intervencijska vozila in opremo, vedno pa pripravijo tudi… »

Nanine karikature: Gordon Ramsay

Domžalec 16.10.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske novinarke Erike Žnidaršič, danes pa je na vrsti kuharski… »

Svetovni dan oživljanja: Enota za prvo pomoč GZ Vodice

Domžalec 16.10.2020
Kako krhko je lahko človeško telo se zavemo šele takrat ko se nam ali nekomu v naši bližini pripeti nesreča oziroma nenadno oboli. Takrat se začne odštevanje minut. Čakajočemu na pomoč se minute zdijo kot ure, posameznikom ki hitimo na pomoč… »

Začasno odpovedane vse prireditve v Knjižnici Domžale. Izposoja gradiva še vedno možna

Domžalec 16.10.2020
Spoštovani! Od 16. oktobra 2020 so po odloku vlade tudi v Knjižnici Domžale in njenih enotah začasno odpovedane vse (kulturne) prireditve /predavanja, predstave, predstavitve, delavnice, izobraževanja, bralni krožki … /. Če bo le mogoče, se bodo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem