Arhiv novic 19.10.2020

Kamnik v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna v kategoriji »mestna jedra« na drugem mestu

Domžalec 19.10.2020
V vseslovenski akciji v organizaciji Turistične Zveze Slovenije Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020 se je Kamnik v kategoriji »mestna jedra« prebil na drugo mesto. Zahvaljujemo se vsem, ki skrbite za urejanje našega mesta. Tekmovanje poteka vse… »

Z ločevanjem biološko razgradljivih odpadkov zmanjšujemo negativen vpliv na okolje

Domžalec 19.10.2020
Biološko razgradljivi odpadki predstavljajo veliko obremenitev za okolje, saj se ob odlaganju iz njih proizvajajo tudi toplogredni plini (kot je metan itd.). Zato veljavni predpisi zapovedujejo ločeno zbiranje teh odpadkov oziroma prepovedujejo mešanje… »

Na Količevem trčili osebni vozili, dve osebi poškodovani

Domžalec 19.10.2020
Danes, nekaj minut po 15. uri je na Koliški ulici na Količevem prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe in bili s strani reševalcev prepeljani v UKC Ljubljana. Do prometne… »

Malenkosti, ki preženejo osamljenost

Domžalec 19.10.2020
Vsako življenjsko obdobje je posebno in drugačno. Obogateno s številnimi dogodki, ki so v določenem obdobju življenja pričakovani in nekako samoumevni, lažje sprejeti in predstavljivi, kot so lahko kdaj prej ali celo kasneje. Kar pa vsekakor ne… »

Razglasitev epidemije – aktiviranje Štaba Civilne zaščite Občine Domžale

Domžalec 19.10.2020
Vlada je z današnjim dnem na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih razglasila 30-dnevno epidemijo nalezljive bolezni COVID-19 na območju celotne države. Razglasitev epidemije je neposredno sprožila le aktiviranje Civilne zaščite. Vse ostalo, kar se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem