Arhiv novic 20.10.2020

Tri zlate in tri srebrne za judoiste Judo kluba Komenda

Domžalec 20.10.2020
V nedeljo, 18. oktobra 2020, se je v Novi Gorici odvilo uradno tekmovanje za slovenski judo pokal v starostnih kategorijah mlajših dečkov in deklic U12 ter starejših dečkov in deklic U14. Judo klub Komenda se je tekmovanja udeležil s šestimi… »

Kamniški plavalci ponovno odlično zastopali barve kamniškega kluba na oktobrskih državnih prvenstvih

Domžalec 20.10.2020
Mlade kamniške plavalke in plavalci so zopet dokazali, da res plavajo s srcem in da se vložen trud in trdo delo poplača z dobrimi rezultati. V oktobru so malo kasneje kot po navadi potekala kar tri državna prvenstva v 50 metrskih bazenih. Od 15. do… »

Kronika PP Domžale: Zaseg prepovedane droge in streliva

Domžalec 20.10.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali tatvino več koles, električnega skiroja in kolesa z motorjem. Zaradi nasilja v družini so morali policisti posredovati dvakrat, v obeh primerih pa je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja… »

Sezonska naj ponudba lokalno pridelane hrane, ki vam jo dostavijo na dom

Domžalec 20.10.2020
V Zadrugi Jarina, ki že več kot 15 let povezuje izbrane lokalne pridelovalce z ljudmi, ki prisegajo na kakovost z domačim poreklom, so poskrbeli, da tudi v času, ko ostajate doma, ne boste ostali brez živil domače pridelave in predelave. Preko… »

Prestavitev kapelice na Grmačah pri Moravčah

Domžalec 20.10.2020
Če nas ne bi spet začela ovirati epidemija korona virusa, bi še v teh dneh v občini Moravče izvedli odprtje nekaj pomembnih pridobitev, ki so tik pred zaključkom. Župan dr. Milan Balažic nam je povedal, da so po prestavitvi kapelice na novo… »

Črno odlagališče kar sredi Preserij pri Radomljah

Domžalec 20.10.2020
S strani našega bralca smo bili seznanjeni, da so občani v zadnjih dneh na mestu nekdanjega ekološkega otoka ob Pelechovi cesti v Preserjah pri Radomljah pripeljali in odložili neverjetno velike količine vseh vrst odpadkov, med drugim tudi odpadke… »

Obvestilo: Pisarna Društva upokojencev Domžale začasno zaprta

Domžalec 20.10.2020
Vse člane in članice Društva upokojencev Domžale obveščamo, da bo pisarna DU Domžale na Simona Jenka 11 v Domžalah ZAPRTA in sicer zaenkrat od danes, 20. oktobra 2020, do 3. novembra 2020. Ukrep smo morali sprejeti, ker se epidemija oz. virus… »

Maske imajo več pla(s)ti

Domžalec 20.10.2020
Ob razglasitvi epidemije korone smo znova izgubili obraze – prav je, da so ljudje, mladi in stari, vzeli opozorila stroke zares. Ali znamo vsi tudi pravilno uporabljati ta zaščitni pripomoček, je že drugo vprašanje. Kakorkoli, ob koroni se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem