Arhiv novic 23.10.2020

Domžalska čebelarska pot podaljšana do Krtine

Domžalec 23.10.2020
Služba za turizem Občine Domžale je v sodelovanju s Čebelarskim društvom Krtina – Dob postavila dodatne table in tako podaljšala Domžalsko čebelarsko pot za 2,8 kilometra. Pot se sedaj iz Parka Močilnik v Dobu nadaljuje vse do Podružnične… »

Okusne sladice in torte Kavarne in slaščičarne Dolce Vita na voljo tudi v teh dneh

Domžalec 23.10.2020
Kavarna in slaščičarna Dolce Vita, ki se nahaja v stanovanjskem naselju Bistra v Domžalah, slovi po zelo okusnih domačih sladicah, med katerimi prevladujejo različne vrste tort, ki jih za vas izdelajo tudi po naročilu. Za vse njihove sladice… »

ŽNK Radomlje sodeluje v NLB projektu “Šport mladim”

Domžalec 23.10.2020
Šport mladim je projekt, v okviru katerega NLB podpira športne klube po vsej Sloveniji, ki spodbujajo mlade h gibanju in aktivnemu življenju ter s svojo predanostjo pomembno prispevajo k razvoju zdrave in odgovorne družbe. V Novi ljubljanski banki… »

Poziv Zdravstvenega doma Domžale

Domžalec 23.10.2020
Zaradi izrednega povečanja in širjenja okužb z novim koronavirusom pozivamo: 1. OBOLELE PRED POTRJENO DIAGNOZO COVID-19: ob najmanjših znakih bolezni OSTANITE DOMA in pokličete osebnega zdravnika. 2. OBOLELE S POTRJENO DIAGNOZO COVID-19: NUJNO BODITE… »

Vse poti lokalnih pridelovalcev vodijo v Gostilno Zajc v Mali Loki

Domžalec 23.10.2020
V 40 let stari gostilni zadnjih sedem let nova mlada ekipa ustvarja domače jedi na sodobni način za njihove prijetne goste. Iz centra Domžal so oddaljeni dobrih 5 minut vožnje, pa vendar priročno skriti v središču lokalnih pridelovalcev. Tako se v… »

Nanine karikature: Ana Soklič

Domžalec 23.10.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo kuharskega mojstra Gordona Ramseya, danes pa je na vrsti karikatura… »

Občina Domžale bo omogočila nujno varstvo predšolskih otrok

Domžalec 23.10.2020
Občina Domžale se je skupaj z upravama Vrtca Urša in Vrtca Domžale dogovorila, da bodo za najbolj nujne primere po varstvu otrok odprli dežurni oddelek, za tiste starše, ki nujno potrebujejo varstvo. Gre za primere, katerih starši so zaposleni v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem