Arhiv novic 26.10.2020

PGD Krašnja: Gasilci nikoli ne odnehamo!

Domžalec 26.10.2020
Mesec požarne varnosti nadaljujemo s prispevki petih različnih gasilskih društev iz občine Lukovica. Društva so ob 25-letnici samostojne Občine Lukovica v začetku septembra prejela priznanja Plakete županje iz rok mag. Olge Vrankar. Po besedah… »

Knjižnica Domžale z vsemi enotami do nadaljnega ostaja zaprta

Domžalec 26.10.2020
Glede na Odlok Vlade RS o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom mora Knjižnica Domžale z vsemi enotami do nadaljnjega ostati ZAPRTA. Naročila in rezervacije gradiv so onemogočena. Zamudnine za že izposojeno gradivo… »

Tudi v MGC Bistrica prepovedali obiske

Domžalec 26.10.2020
Mineva že več kot teden dni, odkar so v MGC Bistrica iz preventivnih ukrepov prepovedali obiske za vse obiskovalce. Njihovi stanovalci so še posebej ranljiva skupina, zato skušajo ravno s tovrstnim ukrepom, kar so storili že tudi spomladi, znižati… »

9 jesenskih idej za dobro počutje v Domžalah

Domžalec 26.10.2020
Z malo domišljije se lahko držimo ukrepov, ohranjamo varno razdaljo in nosimo maske ter skrbimo zase in za sočloveka, pa še vedno uživamo zlato jesen v »prostoru zadovoljnih ljudi.« 1. Jesenski sprehod – je kaj lepšega kot brcanje listja, ki je… »

Kronika PP Domžale: Najdba granate, zaseg traktorja, tatvine goriva …

Domžalec 26.10.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, kršitve zakona o nalezljivih boleznih, goljufijo, nasilje v družini, prometno nesrečo, delovno nezgodo. Prav tako so zasegli prepovedane droge ter bili obveščeni o najdbi granate. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem