Arhiv novic 28.10.2020

PGD Trojane: Naše delo ni samo gašenje, kot je bilo to v preteklosti

Domžalec 28.10.2020
Mesec požarne varnosti je letos namenjen osveščanju prebivalstva na temo požarne varnosti v prostem času. V sklopu do sedaj objavljenih prispevkov iz petih prostovoljnih gasilskih društev iz območja občine Lukovica zaključujemo s Prostovoljnim… »

Nudimo varne in enostavne nakupe iz domačega fotelja

Domžalec 28.10.2020
Ker spodbujamo odgovorno vedenje, so vse naše poslovalnice do nadaljnjega zaprte. Vse, kar v tem času potrebujete, vam bomo preko spleta ali telefona zagotovili v naši poslovalnici ETIS v Domžalah. Nudimo vam: Varen nakup bele tehnike, malih… »

Cepljenje proti sezonski gripi – obvestilo

Domžalec 28.10.2020
Obveščamo vas, da je zbiranje naročil za cepljenje proti sezonski gripi ustavljeno, saj cepivo ni več dobavljivo in je trenutna zaloga že pošla. V kolikor bomo pridobili nove zaloge cepiva, vas bomo pravočasno obvestili. Hvala za razumevanje… »

Izposoja knjig in študijske literature možna tudi po pošti

Domžalec 28.10.2020
Od danes naprej je v Knjižnici Domžale možna izposoja študijske literature, knjig za maturo in knjig za domače branje tudi po pošti. Pravila izposoje: Izposojali bomo le nujno potrebne knjige: knjige za maturo, domača branja in študijsko… »

Obvestilo obiskovalcem pokopališč ob dnevu spomina na mrtve

Domžalec 28.10.2020
Bliža se dan spomina na mrtve, ko se z obiskom grobov poklonimo pokojnim. Tokrat naj bo obisk grobov prilagojen trenutni epidemiološki situaciji in ukrepom Vlade RS za zajezitev širjenja koronavirusa, V nadaljevanju podajamo nekaj informacij v zvezi s… »

Junak Roglič pozabil napako in spet postavlja stvari na svoje mesto

SiolNET 28.10.2020
"Vedno rad zmagam. Če je majhna priložnost, jo vzamem. Zelo težko je bilo. K sreči sem imel močne noge," je v cilju osme etape Vuelte na Alto de Moncalvillu govoril junak dneva Primož Roglič. Z etapno zmago se je zdaj dodobra približal rdeči… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem