Arhiv novic 30.10.2020

Položitev vencev domžalskih krajevnih skupnosti pred prihajajočim praznikom

Domžalec 30.10.2020
Po običaju pred dnevom spomina na mrtve/vseh svetih na domžalskem osrednjem pokopališču poteka komemoracija, na kateri se s polaganjem vencev in kulturnim programom spomnimo vseh pokojnih. Letos komemoracije zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem… »

Položitev vencev moravškega župana dr. Milana Balažica z delegacijo pred prihajajočim praznikom

Domžalec 30.10.2020
Pred prihajajočim praznikom dnevom mrtvih/vseh svetih je danes, 30. oktobra 2020, župan občine dr. Milan Balažic z delegacijo Občine Moravče položil spominske vence. V delegaciji Občine Moravče sta pri svečanem polaganju vencev sodelovala… »

Nanine karikature: Lee Marvin

Domžalec 30.10.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske pevke zabavne glasbe Ane Soklič, danes pa je na vrsti… »

Primanjkuje nam pravih vzornikov #Ajdapiše

Domžalec 30.10.2020
Vaš otrok je ukradel nekaj sošolcu. Njegov izgovor, opravičilo, je, da je tudi sošolec njemu nekaj ukradel. Ni dileme – jasno razložimo, da slabo dejanje sočloveka ni opravičilo za naša dejanja. Zakaj torej kot odrasli tako radi valimo krivdo na… »

Matej Oražem o aktualnem stanju v NK Domžale

Domžalec 30.10.2020
Nogometaši Domžal bodo zaradi številnih odsotnosti, ki jih narekuje koronavirus, okuženih je namreč že dvanajst članov prve ekipe, naslednji dve prvenstveni tekmi odigrali naknadno. O aktualnem stanju pri dvakratnih državnih prvakih je spregovoril… »

Spletno predavanje Čuječnost v starševstvu

Domžalec 30.10.2020
V organizaciji Centra za mlade Domžale bo v sredo, 4. novembra 2020, 18:00-19:00 potekalo predavanje Čuječnost v starševstvu. Starševstvo je pot v neznano, ki nam ob številnih izzivih koristi, če imamo dobro razvite notranje vire. Eden od pomembnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem