Arhiv novic 03.11.2020

Jernej Vrtovec, minister za infrastrukturo: Želim si, da se Domžale razvijajo v vsej polnosti in izkoristijo svoje potenciale

Domžalec 03.11.2020
Infrastrukturni projekti so izredno pomembni za pospešitev gospodarske rasti ter za razvoj posamezne lokalne skupnosti, saj se ta ob ustrezni infrastrukturi lažje razvija v vsej polnosti in izkoristi svoje potenciale. Prav tako je ustrezna primarna… »

Obvestilo o moteni oskrbi s pitno vodo

Domžalec 03.11.2020
Uporabnike na območju naselja Nožice v občini Domžale obveščamo, da bo v sredo, 4. 11. 2020, od 8.30 do predvidoma 11.00, prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju. Po prekinitvi priporočamo, da se pred ponovno… »

Calcitovke bodo nastopile v Ligi prvakinj

Domžalec 03.11.2020
Odbojkarice Calcit Volleyja bodo nastopile v rednem delu Lige prvakinj, po tem ko je ruska Uralocka NTMK Ekaterinburg zaradi svetovne zdravstvene krize odpovedala svoj nastop v elitni ligi. Slovenske prvakinje bodo nastopile v zahtevni skupini B, kjer so… »

Rumeni bojevniki se bodo na zelenice vrnili v soboto

Domžalec 03.11.2020
Druga polovica oktobra za nogometaše Domžal ni bila ravno najboljša. Znotraj moštva je prišlo do številnih okužb s Covid-19 in posledičnih karanten. Zaradi varnosti so bila srečanja z Beltinci, Bravom in Aluminijem prestavljena. Rumeni bojevniki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem