Arhiv novic 13.11.2020

Nanine karikature: Diego Maradona

Domžalec 13.11.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Na zadnje smo objavili karikaturo filmskega igralca Lee Marvina, danes pa je na vrsti karikatura legendarnega… »

Koronavirus: Aktivnosti Štaba Civilne zaščite Občine Domžale

Domžalec 13.11.2020
Štab Civilne zaščite Občine Domžale dnevno izvaja koordinacijo in nadzor nad izvajanjem ukrepov nalog zaščite in reševanja v občini. Redno vodi komunikacijo med različnimi službami, z Zdravstvenim domom Domžale, Območnim združenjem Rdečega… »

Podpora Občine Moravče ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni

Domžalec 13.11.2020
Sladkorna bolezen velja za eno najbolj razširjenih bolezni sodobnega časa. Po ocenah mednarodne zveze diabetikov ima sladkorno bolezen 463 milijonov ljudi. V Sloveniji reševanje problematike sladkornih bolnikov in ozaveščanje javnosti poudarja Zveza… »

APLAVZ ŠOLI! #Ajdapiše

Domžalec 13.11.2020
Po slovensko se mora najprej malo jamrati. Torej, Arnes na začetku tedna spet ni delal. Nekateri učitelji preveč zahtevajo. Nekateri premalo. Povezave ne delajo. Internet ne lovi. Računalnikov ni povsod. Šole preveč nalagajo otrokom. Preveč… »

Glasbeni spopad Domžalske in Primorske regije

Domžalec 13.11.2020
Domžalski umetnik in glasbeni izvajalec El Makedoner vam s ponosom predstavlja njegov najnovejši in najbolj svež projekt z naslovom ”Extravagantno”, ki ga je tokrat pripravil v sodelovanju z nadobudnim artistom iz Pirana, z umetniškim imenom Reta… »

Poslovila se je nepozabna športnica Ela Košir

Domžalec 13.11.2020
Pritekla je v cilj, v spominih na mladost naredila preval, se poklonila ob zaključku imenitne vaje na gredi; pohvalila enkrat mlajše, drugič starejše rekreativce, ki so pod njenim vodstvom zaključili uro telovadbe v TVD Partizan ali Društvu Lipa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem