Arhiv novic 16.11.2020

Pri opravljanju kmečkih del se je 27-letnik huje poškodoval

Domžalec 16.11.2020
Danes, nekaj pred 13. uro je v naselju Sveta Trojica v občini Domžale prišlo do delovne nesreče pri opravljanju kmečkih del, kjer se je huje poškodoval 27-letni moški. Na kraju so posredovali policisti PP Domžale in reševalci NMP Domžale, ki so… »

Teden splošnih knjižnic – Moja knjižnica povezuje

Domžalec 16.11.2020
Knjižnice po vsej Sloveniji vabijo uporabnike k svojim storitvam Knjižnice nudijo tudi v času epidemije številna gradiva in vsebine, ki omogočajo uporabnikom podporo pri izobraževalnih procesih na daljavo ter ustvarjanju in bogatenju duha. Dneve od… »

Obvestilo o zapori garažne hiše zaradi nadgradnje

Domžalec 16.11.2020
Z Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da bo garažna hiša od torka, 17. novembra do petka, 20. novembra 2020, zaprta zaradi nadgradnje parkirnega sistema. Več informacij sledi kmalu. Na Občini Domžale prosijo za razumevanje. Miha Ulčar… »

Kronika PP Domžale: Neregistriran avto vozil brez izpita in pod vplivom drog

Domžalec 16.11.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vlom v tovorno vozilo, nasilje v družini, prometno nesrečo, vožnjo pod vplivom alkohola, več kršitev zakona o nalezljivih boleznih ter vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V slednjem… »

Koronavirus: Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite Kamnik (16. november 2020)

Domžalec 16.11.2020
Občina Kamnik občanke in občane poziva k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa. V vseh zaprtih javnih prostorih je obvezno imeti usta in nos dosledno zakrita z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem