Arhiv novic 20.11.2020

Moja knjižnica povezuje! e-dogodki za najmlajše in odrasle

Domžalec 20.11.2020
MOJA KNJIŽNICA POVEZUJE je sporočilo letošnjega Dneva splošnih knjižnic, ki ga praznujemo prav danes, 20. novembra. In tako se tudi v Knjižnici Domžale trudimo, da ostajamo v stiku z našimi bralci. Po prilagojenemu urniku smo vam na voljo – tudi… »

V Moravčah poštar padel z motorjem in se huje poškodoval

Domžalec 20.11.2020
Danes, okrog 9.30 ure je na Partizanski cesti v Moravčah z motorjem padel poštar in se pri tem huje poškodoval. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je do padca prišlo zaradi neprilagojene hitrosti… »

Dan slovenske hrane

Domžalec 20.11.2020
V luči aktualnega epidemiološkega dogajanja ima obeleženje dneva slovenske hrane letos zagotovo velik pomen. V času, ko smo doživeli zapiranje državnih in občinskih meja, ko je na trgovskih policah za krajši čas zmanjkalo kvasa in pecilnega… »

COVID-19 izgubljena generacija #Ajdapiše

Domžalec 20.11.2020
Unicef je včeraj objavil poročilo, kjer svari pred izgubljeno generacijo otrok kot posledico Covid–19. So posledice res tako velike, prihodnost tako negotova? Virus je pretežno nevaren za starejše generacije, zato se je predpostavljalo, da otroci… »

Nanine karikature: Joe Biden

Domžalec 20.11.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo legendarnega argentinskega nogometaša in trenerja Diega Maradona… »

V centru Domžal goreli komunalni zabojniki, ogenj poškodoval tudi osebno vozilo

Domžalec 20.11.2020
Danes, okrog 1. ure zjutraj je na parkirišču Ljubljanske ceste 85 v Domžalah prišlo do požara na komunalnih zabojnikih. Kljub hitremu posredovanju gasilcev, je ogenj popolnoma uničil dva zabojnika ter poškodoval osebno vozilo, ki je bilo parkirano… »

Svetovni dan otroka: »Vključite me, sem ključ do rešitve«

Domžalec 20.11.2020
Na današnji dan obeležujemo Svetovni dan otroka. To je torej dan, ko še posebej pozorno razmišljamo o otrokovih pravicah in jih postavimo v ospredje; damo jim vedeti, da je njihov glas slišan in tudi upoštevan. V Sloveniji je na tem področju… »

Koronavirus: Pregled aktivnosti Štaba Civilne zaščite Občine Domžale (20. 11. 2020)

Domžalec 20.11.2020
Štab Civilne zaščite Občine Domžale nadaljuje z dnevnim spremljanjem številčnega stanja okuženih v občini Domžale. Vse aktivnosti potekajo nemoteno, vzpostavljena je redna komunikacija med javnimi zavodi in organizacijami (ZD Domžale, CZR… »

Pri Ribiču Ediju poleg morskih dobrot na voljo tudi jedi iz kotlička

Domžalec 20.11.2020
Pred nami je vikend in na domžalskem tržnem prostoru bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip ob petkih in sobotah pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Poleg stalne ponudbe morskih dobrot, ima Edi na voljo tudi jedi iz kotlička. Ta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem