Arhiv novic 23.11.2020

Ob Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov

Domžalec 23.11.2020
Tretji teden v novembru je Evropski teden zmanjševanja odpadkov, ki je posvečen ozaveščanju o preprečevanju nastajanja odpadkov. Z okoljskega vidika je najboljši odpadek tisti, ki sploh ne nastane, žal pa so količine odpadkov, ki jih proizvedemo… »

Kronika PP Domžale: Zaradi glasne glasbe ostal brez elektrike

Domžalec 23.11.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali tatvini, več primerov nasilja v družini, vlom v tovorno vozilo, povzročitev splošne nevarnosti, prometno nesrečo, začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter posredovali zaradi preglasne glasbe. V… »

Dostava gradiva na dom

Domžalec 23.11.2020
Prostovoljci vsem branja željnim bralcem, ki so starejši od 65 let ali invalidi, pripeljejo knjige na dom. Pravila izposoje: Na dom bodo pripeljali do 5 knjig. Možnost pošiljanja je omejena le na gradivo, ki je na voljo v Knjižnici Domžale… »

Peta tekma in peta zmaga v osmih dneh

Domžalec 23.11.2020
Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22). Svojo naslednjo tekmo bodo imeli kamniški odbojkarji v petek, 27. novembra, ko bodo v 12. krogu Sportklub… »

“Iz najhujše nočne more se je rodil moj najboljši koncert!”

Domžalec 23.11.2020
Marsikateremu glasbeniku se je zgodilo že vsaj enkrat. Nihče te ne pripravi na to. Do zadnjega kotička napolnjena dvorana, oboževalci pa polni pričakovanja, da se sprostijo, uživajo v večeru in odidejo z lepimi spomini. Glasbenik na odru je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem