Arhiv novic 24.11.2020

Super modni dodatek – strgane nogavice GUCCI kot izraz solidarnosti ali upora?

Domžalec 24.11.2020
Najbrž ste tudi vi brali, slišali o novem modnem kriku modne hiše GUCCI – o strganih najlonkah. Zakaj bi kdorkoli odštel 160 evrov za strgane najlonke razen zato, da bi pokazal koliko ima pod palcem?! Enak »modni« učinek lahko dosežete z… »

Vnesite praznično vzdušje v svoj dom z izbrano božično-novoletno dekoracijo

Domžalec 24.11.2020
December je v zimskem času poseben mesec, ko vso deželo preplavijo številne lučke in novoletni okraski. Hiše, stanovanja, terase in balkone okrasimo s plezajočimi se Božički, smreke in jelke ovijemo v svetila, jih okrasimo z bunkicami in… »

Kako dobro so delavci invalidi zaščiteni pred odpovedjo pogodbe o zaposlitvi?

Domžalec 24.11.2020
Delavci s statusom invalida predstavljajo zelo varovano kategorijo delavcev, ki jim je zaradi njihove omejene delovne zmožnosti otežen dostop do trga dela. Prav posebno varstvo, ki ga zakonodaja zagotavlja tej ranljivi skupini, pa je tisto, ki na drugi… »

Zapustil nas je Jože Zevnik, nekdanji košarkar, trener in predsednik Košarkarskega kluba Domžale

Domžalec 24.11.2020
V 82. letu starosti nas je zapustil nekdanji košarkar, trener in predsednik Košarkarskega kluba Domžale, Jože Zevnik. Jože Zevnik je v domžalski košarki pustil globok pečat. Med letoma 1965 in 1971 je nastopal za člansko ekipo, nato bil eno leto… »

Nevarna igra z ognjem: Ponoči spet goreli komunalni zabojniki

Domžalec 24.11.2020
Poklicni gasilci CZR Domžale so morali okrog 1. ure zjutraj posredovati na Ljubljanski cesti 85 v Domžalah, kjer so ponovno goreli komunalni zabojniki za odpadke. Gre že za tretji požar komunalnih zabojnikov v zadnjih petih nočeh, od tega je dvakrat… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem