Arhiv novic 30.11.2020

“Vstop v srečanje z Olimpijo je bil perfekten”

Domžalec 30.11.2020
46. derbi ljubljanske kotline se je v Športnem parku Domžale zaključil z zasluženo zmago rumene družine! Varovanci Dejana Djuranovića so poskrbeli za fantastično otvoritev srečanja in po zaslugi Arnela Jakupovića, Tamarja Svetlina in Daria… »

Kronika PP Domžale: Predvajali glasno glasbo, nato pa niso želeli odpreti vrat

Domžalec 30.11.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več kršitev zakona o nalezljivih boleznih, vloma, prometni nesreči, več voženj brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih substanc, požar na osebnem vozilu… »

Tudi decembra bomo migali!

Domžalec 30.11.2020
Tudi decembra bomo migali! Nadaljujemo s spletno vadbo pilatesa in sprostitvene joge za mlade. Sprostitvena joga poteka ob sredah med 19. in 20. uro. Pridruži se vadbi, ki prinaša globoko sprostitev uma in telesa. Kjer odlagamo balast in ustvarjamo… »

20-letnega bežečega voznika ustavili s stingerjem, policista ugriznil v roko

Domžalec 30.11.2020
Policiste je včeraj dopoldan zaposloval 20-letni voznik, saj je s svojim vozilom vse od Črnuč, vožnjo je pospešeno nadaljeval po regionalni cesti mimo Domžal in Trojan, vse do Kaple v občini Tabor, bežal pred njimi, saj se ni menil za svetlobne in… »

Ukrepi sami po sebi krivulje okužb ne morejo obrniti navzdol

Primorska24 30.11.2020
Število okuženih v Sloveniji kljub popolnemu zaprtju ne usiha, po številu mrtvih na milijon prebivalcev pa se Slovenija vztrajno vzpenja v evropski vrh. Mnogi za slabe rezultate obvladovanja pandemije krivijo vlado, med njimi tudi nacionalni medij RTV… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem